Hvala na trudu odličan tekst.Pozz
Hvala na trudu odličan tekst.Pozz
Prije svega iskrene čestitke za trud i znanje koje posjeduješ kolega. Mene lično fascinira kako su proizvođači stvarali ovako komplikovane satove u vrijeme kada tehnika nije bila razvijena ni blizu kao sada. Možda je zato ova oblast koju svi volimo i koju istražujemo toliko zanimljiva.
Sky
No comment
Poslednja ispravka: VLADAN P (29.10.2015. u 17:11)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
1. Svaka čast Nikola! Ti to tako lepo i korektno znaš napisati, šta da kažem? Samo još da ti napomenem, možda i znaš, moraš na svojim plećima nositi odgovornost zbog toga što ja dangubim na ovom forumu! Eto ... i hvala ti!
2. @Dukin: ma šta tehnika nije bila razvijena? šta ni blizu kao sada? Gledajući tvoj avatar, i ako si to ti na njemu, onda si mladji od mene. I znaj da smo u vreme moje mladosti (davno je to bilo) sve znali što se sada zna. Sve! Druga je stvar što tada još nije bilo mogućnosti. Tehnologija jeste puno napredovala, zahvaljujuči pre svega japancima, švabama i amerikancima. Ali znanost? Aman ništa! Da bude još gore, zadnje deceniju-dve kako je ušlo u modu da ekonomisti zapovedaju inžinjerima, stvari su značajno pošle na gore. Ovo što se dogadja me podsećna na strip Alan Ford. Kada Broj Jedan da Grunfu 1! dolar da napravi avion. I da stvari budu gore, ovaj ga i napravi. E tako sada... Nekada je onaj ko je posedovao znanje zapovedao. sada zapoveda ovaj što drži kesu.
(hebem ti liberalni kapitalizam, a i onog što ga donese u naše krajeve!!)
Sky svaka cast.Sa uzivanjem sam citao,Bravo
Brateeee...svaka ti dala
I hvala sto si podelio ovo sa nama...
Hvala svima na lepim rečima. Zadovoljstvo je moje.
Hvala i svaka cast na jos jednom vrhunskom tekstu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Tekst je toliko dobar da sam ga pročitao u jednom dahu.
Hvala na trudu i svaka čast!
Ovakve tekstove je uživanje čitati.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ali ocemo jos...nekako je forum izgubio takve kvalitetne tekstove. Znam da tu treba puno vremena ali....nadje se
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi