Preko zvanicnog sajta.
Makara Watches
Preko zvanicnog sajta.
Makara Watches
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Steta sto nisu dostupni trenutno, inace mi se svidja a i cini mi se da je cijena bila veca kada sam ih prvi put gledao.
Ako ću uzimat, broncu sigurno. S obizirom na cijene drugih micro brandova ovo mi se čini stvarno kao dobra prilika. Full bronze case sa 9015 mehanizom za cca 400$ sa dostavom. Skoro duplo jeftinije od ostalih opcija. Apollona neću računati jer je samo luneta od bronce. Dizajn mi se sviđa jer nije generički i ima neku svoju osobnost sat. Ovaj tjedan bi valjda trebale biti objavljene malo bolje fotografije i ostalih kombinacija dial-a pa ću odlučiti.
Hmm.. crni ili zeleni pitanje je sad.. da je luneta od ciste bronce uzeo bi zeleni bez razmisljanja.. ovako malo odudara cifer od crne lunete pa mislim mozda bolje crni da je sve u istom tonu? Bojim se da ne bude previse boja: zelena, crna, bronca, srebrna pa jos boja remena..
Lijep je ovaj sa zelenim ciferom, samo se meni vise svidja SS nego bronza
I meni se više sviđa čelik, mnogo je šarena verzija u bronzi. Kao što reče joppa, da je bezeli u bronzi bila bi druga priča, ovako...
Ali zato ovaj u celiku sa zelenim ciferom izgleda odlicno, bar meni
Meni se svidja zeleni brojcanik u celicnoj verziji, a u bronzanoj crni.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne bih pravio pitanje, svi su mi ok , jedino su datum mogli postaviti, bar na nekim modelima.
Bookmarks sajtovi