Mogao bi da ovoj test pokusas, ali se plasim da ne bi prosao....ali vredi pokusati, ipak bi to trebalo da je kvalitetan sat, iako nije Seiko.
Mehanički satovi u extremnim uslovima
Imaš nekoliko testova na internetu pa ih pregledaj.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pa neka proba covek
Zamolicu bez daljih opaski! Vratite se na temu!!!
No time to lose
Pa sad, ako je tema koji ekstremni ronilacki sat izabrati ja bih se pre odlucio za ovaj, 1000m mi je dovoljno:
foto: preuzet
OK, malo sam subjektivan, zna se da naginjem ka ovom brendu. Ali, sa druge strane, titanijum kuciste u "kavezu" od celika, mehanizam poslednje generacije, mogucnost navijanja sata pod vodom, zakljucana korona pod vodom.....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
A ni DS3 nije bas laka artiljerija
^ eh da.... tiha patnja.... dakle,
DS-3 iz 1976.
i ogranicena serija (1888 kom.) iz 2004-5.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
^ Ovaj reissue ima ružne kazaljke, potpuni promašaj po meni i kada bih kupio novi model, prvo što bih uradio jeste zamena kazaljki.
Kad smo već odlutali od teme i kad već potežete veliko oružje, mislim da vam teža artiljerija od ovog Imperatora morskih dubina neće trebati.
Seiko SBDX011 Emperor Tuna
pictures by laughinggull
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi