Sa svim troškovima treba da se odvoji skoro 1100€ ako ne i više za ovaj sat i po meni, ovo je preskupo ali eto, lepo izgleda.
Evo još par slika...
Sa svim troškovima treba da se odvoji skoro 1100€ ako ne i više za ovaj sat i po meni, ovo je preskupo ali eto, lepo izgleda.
Evo još par slika...
Poslednja ispravka: dragon (26.2.2011. u 14:21)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat mi je odličan, ali je preskup. Za te pare bez razmišljanja Sinn U1.
Jeste prekup, nadam se da ce novi modeli imati manju cenu.
Sat sasvim ok izgleda i verovatno je kvalitetan, ali da bi se probio u tom cenovnom rangu treba da dokaže svoj kvalitet. I meni je kao i Refreshu pao na pamet Sinn U1 kao sat dokazanog kvaliteta u tom cenovnom rangu ronilačkih satova, pa se nameće pitanje da li je ovaj SAS barem približnog kvaliteta.
To je sigurno - tek treba da se dokazu i da se pokaze kvalitet, i cena je stvarno jaka cak i ako se ispostavi da je kvalitet stvarno visok, ali bez obzira na sve - vise mi se svidja nego U1
Kad sam video sat, ponadao sam se da je u rangu 600-700$ obzirom na cene slicnih malih nezavisnih manufaktura. Cifra od 750evra + troskovi je bila stvarno otreznjujuca. Ali kad zanemarim cenu, izgled mi se stvarno dopada.
Uh, tesko je svima ugoditi Vidim sada da nije lako ni proizvodjacima.
I ne treba da im bude lako . Treba stalno da rade na usavrsavanju proizvoda
Bookmarks sajtovi