Sendvic cifer, ispupceni brojevi na koroni,... A cena - prava sitnica. Za nas non EU 750evra + shipping (+ carina i porez )
| SAS Watch Company Ltd.
Sendvic cifer, ispupceni brojevi na koroni,... A cena - prava sitnica. Za nas non EU 750evra + shipping (+ carina i porez )
| SAS Watch Company Ltd.
Nije malo ali nije ni previše....sviđa mi se Panerai stil kućišta.
Mene samo nervira ovaj SAS natpis na satu!
Ma ni blizu Benarus-a! Meni je cifer bas nekako siromasan i jadno izgleda.. Cekamo Benaruse!
@tolarbo
Pa ne znam- ne izgleda loše i nekvalitetno(barem koliko se vidi sa slika).
@ANGEL
I meni se ne sviđa ime brenda ali se ne bih bunio da mi ga neko pokloni(neko će ga garant uzeti samo zbog imena)!
Cao Dalibore, pa nekako mi je brojcanik totalno prazan, datum je sitan da treba lupa da bi se video, ova korona mi nekako ne stoji na ovom panerai kucistu! E sada, mozda sam malo pristrasan jer mi se ceni da Benarus izgleda mnogo bolje a imaju slican stil. A nesto smo ih merkali kolega eee i ja Takodje i ovaj naziv SAS mi je govori da je dizajner hteo da uzme tudji identitet, a ne da da svoj licni pecat satu. Ali opet to je moje misljenje.
@tolarbo
Pa ni na mom Seatime nije veći datum,a ni bogatiji cifarnik!
Inače, ove mikrofirme sve liče jadna na drugu kao jaje jajetu,tj. razlike su minimalne.
Pa ne znam meni se recimo bas dopao Benarus. A inace daleko mi je lepsi cifarnik kod Seatime, i meni se cini da je datum ipak veci. A ono sto je kljucno je da nisu krenuli od nekog drugog oblika kucista a onda ubacili koronu koja mi nikako ne lezi na takvom obliku kucista.
Inace, SAS bi trebalo da bude Sea Air and Sport. Ovo im je prvenac a imace i pilotske i hronografe u ponudi. Iskreno, meni se svidela korona i sendvic cifer.
Doduse, i dalje je Benarus na prvom mestu
Bookmarks sajtovi