sve zajedno 610 eura sa dostavom i bankovnim troskovima a ja sam otisao po njega u austriju i nije mi zao ni jednog eura sto sam dao , sat je velicanstven u zivo puno bolje izgleda nego na slikama .
sve zajedno 610 eura sa dostavom i bankovnim troskovima a ja sam otisao po njega u austriju i nije mi zao ni jednog eura sto sam dao , sat je velicanstven u zivo puno bolje izgleda nego na slikama .
Cestitam,u zdravlju da ga nosis i dugo da te sluzi! Bas mi je drago kad neko kupi sat koji mu se toliko dopada a po tebi se vidi da si odusevljen sto ga cini jos boljim!
jesam marko stvarno sam zadovoljan i sretan i ne mogu ga prestati gledati svakim pogledom te vuce da ga pogledas jos jednom, nema kraja tome zena ce me u top stavit vec sam joj na vrh glave popeo!
Hehe to je bas lepo i ja se tako osecam danas a sto se tice zene,mozes pisati ovde -Lepse polovine i SATOVI !?
Pozdrav!
Prelep sat, jedno vreme sam i ja razmisljao o nabavci istog ali u crnoj varijanti.
Fino,fino,ma odlično,......čestitam i naravno da želim da te duuuugo služi!
Kada nađeš vremena i prođe te prva euforija,napiši jedan opis- ovaj sat to stvarno zaslužuje!
naravno jos se javim
Čestitke na odličnom satu.
Da je makar malo manji, našao bi se na mojoj ruci
@sector77 - cestitam na fenomenalnom satu! Znam taj osecaj o kome pises - zelim ti da dugo potraje. Definitivno si kupio vrlo vredan i lep sat!
No time to lose
Bookmarks sajtovi