slike mi nece ucitati kaze da su prevelike
slike mi nece ucitati kaze da su prevelike
Škrto od tebe ali nema veze!
Toliko smo dugo čekali opis ovog sata,a ti nam daš par rečenića! Aj malo o koroni sata, koliko traju luminati na njoj? Kakav je cifer, koliko je čitljiv i sve što treba o ovom lepotanu da se piše! Rekao sam ti da ga jednom i sam umalo nisam naručio. prelep je daj malo jači osvt, zaslužio je!
Postavi linkove slika, neko će već od nas da ih smanji i postavi!
@Vladane nekada nece, i ja sam skoro imao problema sa tim. Naravno kada se smanji rezolucija nema nikakvih problema.
@sector77 Zadovoljavajuci je opis, ipak si dovoljno rekao. Ali bi bilo lepo i da vidimo slike, pa se malo potrudi, mi cekamo jos fotografje.
Evo i ja da čestitam na kupovini Tritona , sat zaista odaje utisak kvalitetne izrade i deluje prilično unikatno sa svojim dizajnom.
Meni lično se ne dopada iluminacija koja je prešarena za moj ukus i to bi možda bila jedna od najvećih zamerki sa moje strane za ovaj sat.
Razmisli o nabavci kožnog kaiša, mislim da će mu odlično stajati.
Ne verujem da je problem bio u prevelikoj rezoluciji tj. veličini jer sam i sam postavljao slike koje nisu bile male i sistem ih je uspešno smanjivao. Mislim da si pokušao da postaviš više od 10 slika odjednom i da je to razlog zbog kojeg si dobio poruke jer je na forumu određen limit od 10 slika po jednoj poruci.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
moze biti hvala
ma napise mi da je slika veca od 2,09 mb i nece je ucitavat
Sector prelep kaiš, ali orginal mi je, uhh tiha patnja!
Bookmarks sajtovi