Mislis da je nemoguce platiti vise za neki bolji premaz... ?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Mislis da je nemoguce platiti vise za neki bolji premaz... ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ka sam radio lume kod Dojcinovica mislim da je bilo oko 500 din po skazaljci..na oko deluje kao da sija ali u mraku to je bacanje para.
next year at this time I'll be a millionaire
Sumnjam da časovničari kupuju baš Superluminova ili Lumibrite premaz . Meni je časovničar rekao da je taj premaz koji on ima na vodenoj bazi , bočica košta oko 50 evra ( koliko se sećam ) . U principu to više služi da pokrije gole kazaljke na nekom starovremenskom satu koji želiš vratiti u život.
Steta... samo mi nije jasno kako se vrsi relume divera, koji imaju vrlo dobar lume.
No, sta se moze... Jel postoji zastupnik Luminoxa za Srbiju?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ma, kupi monstera i resio si problem.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E, jedna bitna stvar koju nisam pomenuo. Ako se dobro secam, dok je sat bio nov sam u 4 ujutru uspeo da procitam vreme lagano, i to u stanju pomucene svesti =) Sat mi je propustio vodu skoro, kondenzovala se vlaga na staklu (i to kapljice) i zato je bio na popravci. Da nije to ostetilo premaz ?
Tricijum je radioaktivan, štetan i već 10 godina se intenzivno izbaca iz upotrebe i zabranjuje.
Certina DS Action Diver
Imam jedno pitanje u vezi ovog ronilackog sata,naime zeleo bih da znam kakva je iluminacija na ovom satu i koji tip premaza se koristi na istom?
Poslednja ispravka: RUS (22.5.2014. u 0:21)
Bookmarks sajtovi