doplata za bufalo koznu narukvicu je 200evra, a za taj novac se kod Hirsch-a moze kupiti najkvalitetnija narukvica od krokodilske i aligatorske koze
doplata za bufalo koznu narukvicu je 200evra, a za taj novac se kod Hirsch-a moze kupiti najkvalitetnija narukvica od krokodilske i aligatorske koze
A jos mi je cudnija doplata za crvenu sekundaru
kao da je od platine pa kosta 35 evra, sto je mnogo- mnogo je, tu smo se svi slozili
Ljudi, pa kriza je na Islandu i treba im novac! Odavno pratim ovaj brend i ima satova koji mi se dopadaju. Cene su na nivou poznatijih brendova. Za cenu ovog sata moze da se nadje IWC Mark XVI. Ako se malo potrudi, moze se naci cak i Mark XVII. Opet, ko voli tako nesto nece imati problema oko placanja! U svakom slucaju lep i kvalitetan sat. Hvala na tekstu i upoznavanju sa satom!
Da li je neko možda pratio kako na tržištu prolaze ovakvi proizvođači, tj. novajlije koji odmah krenu sa velikim cenama? Koliko vidim, unutra je nabudžena ETA, ovi ga malo našminkaju i to je to. Možda se isplati ukoliko dva dokona vikinga sklepaju nekoliko komada koje će naručiti poneki zaludni bogataši, ali da ja imam dva osnovne i isto toliko miliona dolara ili evra, gledao bih rolexe, breitlinge ili omege, a ne neki no-name sat iz zemlje koja nema praktično nikakvu industrijsku tradiciju.
Uzgred, nisam pročitao da li se ti specijalni kožni kaiševi prave od neke još specijalnije krave ili vikinzi rešiše da namlate pare preko noći.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi