Off
molim Vas samo ozbiljni satovi dolaze u obzir letaci...u temi je ipak jedan tom kruzda ne naleti iz nemoguce misije i sve nas...
Off
molim Vas samo ozbiljni satovi dolaze u obzir letaci...u temi je ipak jedan tom kruzda ne naleti iz nemoguce misije i sve nas...
next year at this time I'll be a millionaire
Jedan stari pilotski, tj Limited Edition originalnog modela koji su zaista koristili piloti.
Hanhart Luftwaffe Fighter Pilot Chronograph
- ETA/Valjoux caliber 7760 13 1/4" modified & decorated
- 17 Jewel, hand wound mechanical movement
- 28,000 vibrations/hour
- Fully wound running time 42 hours
- Stainless steel case in matte finish
- Asymmetric button distances for easy identification by touch only
- Dual O-ring gaskets on crown and buttons
- Serrated rotating bezel w/ luminous marking point
- Domed sapphire crystal glass
- Black dial w/ luminous markings on dial and hands
- Original "Hanhart" logo script on dial w/ "17 Steine"
- Original design, large crown for easy winding
- Water resistant to 10 atm (100 meters)
- Diameter approximately 40mm
- Height 13.7mm
- Weight w/ band 93g
- Brown leather strap w/ safety rivets (for others, see options)
- LESS than 6 watches of this style are left out of a limited edition of 2,500 pieces, each with a certificate matching the serial number on movement and case back
- Stainless steel case back (engraving optional) or sapphire crystal glass, see-thru back (see options)
- Elegant and rugged hand-crafted leather storage case, linen lined
LONGINES ***** ADMIRAL L3.603.5
BREITLING NAVITIMER 2100 RV I PVO
SEIKO SKX 007 K2
SEIKO BELL-MATIC 4006-6040
OMEGA Geneve 601
SEIKO 5 7S26
SEIKO 5 7009
- Ljudi su smislili milion načina da vreme prodje brže, ali ni jedan da se zaustav -
Offtopic:
@nikola.beograd
Da li si kupio fortis?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
LONGINES ***** ADMIRAL L3.603.5
BREITLING NAVITIMER 2100 RV I PVO
SEIKO SKX 007 K2
SEIKO BELL-MATIC 4006-6040
OMEGA Geneve 601
SEIKO 5 7S26
SEIKO 5 7009
- Ljudi su smislili milion načina da vreme prodje brže, ali ni jedan da se zaustav -
Da ne propustim ovu temu, dobra je (ko bi reko za Milana da ume da se doseti, al ume, očigledno).
Ovaj sat još nije pomenut: Glashütte Original Senator Navigator
Jednostavno, sirovo, robusno, čitljivo, pouzdano... pa tako do sutra.
Nego, jedan polu-Off: ima li pilota u ovom avionu? Forumu, pardon. Voleo bih da čujem njihovo mišljenje na ovu temu. Imam utisak da su pilotski satovi, aviatori i pogotovo navigatori, stvar prošlosti. Održava ih potražnja, tj komercijala, jer kom to korisniku savremenih letačkih sredstava bezuslovno treba sat na ruci, danas u 21. veku, da bi obavio let? Izuzimam korisnike motornih zmajeva, poljoprivrednih aviona i slično. Vojska? Ajte, mante me. Piloti nose satove ako to vole i hoće, kao svi ostali smrtnici. Po tome, reklo bi se da je pilotski sat svaki sat koji se nađe na ruci nekog pilota. Računajući i QQ. Imam komšiju, pilot je na 737, čini mi se, ali je u pečalbi pa jedva čekam da ga priupitam kad bude navratio. Čini mi se da ne nosi nikakav sat.
Bez obzira, nikako ne bih odbio ovaj Glashütte, a ni neki IWC, Longines, Sinn, Graham, Chronoswiss, Fortis, Hamilton...
^^^ Meni je svojevremeno jedan pilot rekao da mu je bitno da sat ima GMT komplikaciju. Verovatno znaci pilotima putnickih aviona koji prelaze vise vremenskih zona.
ma pilotski satovi kao i ronilacki odavno ne sluze za pilotiranje odnosno ronjenje...sve je to sada stvar odrzavanja identiteta neke serije ili cak nekog brenda
Bookmarks sajtovi