Uvek sam bio slab na Longines......
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Zare - daleko je to od prestola, po mnogo osnova. Ali cenim tvoje simpatije prema ovom satu.
Vlajo - odlican izbor!
Mislim na Longines Avigation Maxi, oznaka L2.640.4.53.2 navijac sa L512 (ETA6498-2)
Jedan od meni omiljenih pilota, relativno redak model.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Svaka cast sa izborom satova i vasim kolekcijama,'ajde sad ja nisam iskusan mnogo sa mehanizmima sata,ali sam primetio da mnogi od njih imaju iste mehanizme,recimo ETA 2824,dosta cenim automatik mehanizme,sa pregledim brojcanikom.Fortis je izuzetan sa preglednoscu.Ne moram da postavljam slike svi vi bolje znate od mene kako izgledaju.Mada mi je stainhart zapao opasno za oko,izuzetan je.
Upravu si, moj Aristo ima isti mehanizam, ali ja upravo mislim da klasičnog pilota nema bez navijača
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Meni se vise svidja ovaj Steinhart navijac.
Ja imam jedan Steinhartov pilot sa 2824 mehanizmom i zadovoljan sam njime...
@Cole: Moj licni izbor bi bio Unitas. Kazu da su ti mehanizmi ''bombproof'', a i nekako je navijac blizi originalu. (Takodje, osnova je za neke mehanizme Panerai)
Onaj cetvrtasti Kamenko Tvrdic (Steinhart) mi se bas svidja.
Poslednja ispravka: anbeast (13.3.2012. u 23:43)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi