Evo moje kolekcije vojnih satova.Kolekcija je nastala u protekle 4 godine i slične kolekcije nisam ni na vanjskim portalima našao!Ostatak moje kolekcije do broja 100 koliko satova ima bude pokazana na mjestu namijenjenom baš za to!
Prvo ide prvih šest:2 Walthama,pa dva Elgina jedan prvi rat u mint stanju drugi drugi rat,štoperica Elgin te engleski H.Williamson
By fotopetar at 2012-02-13
Zatim drugih šest:2 kapitalne Omege žao mi je što se na slikama ne vidi njihovo prekrasno stanje cifera,pa 2 Helvetie isto prekrasno očuvane,Doxa i Moeris
Treća šestica su:Coltbert,Cyma,Damas,Bezimeni s niskim brojem mehanizma još ne znam kojeg brenda,bezimeni Bravingston,i vojni sat s štopericom
Zatim želim pokazat kako vojni satovi stoje u kutiji njih 18
Zatim još jedan ostatak satova dvije Certine,još jedan bezimeni s označenim mehanizmom,jedan kanadski,jedan iz prvog rata i jedna od dvije podmorničarske štoperice a to je Precista
I na kraju dolazi kapitalni uzorak a to su dvije Helvetie,Eterna ručna WWI,bugarski sat za zasluge cilinder,ugarsaka cilinderica,Bilodas s njemačkim oznakama na poleđini i vojna oznaka koju sam dobio uz jednu od đepnih Omega.
Eto kolege sad procijenite da li ovo vrijedi nazvati military kolekciom ili ne.I nije to sve i dalje budem tražio nove primjerke,po mogućnosti u mint stanju ali i većeg ranga čija će nabava potrajat nešto duže jer zahtjeva i više kuna u igri!
Bookmarks sajtovi