Samo da napomenem da se ispostavilo da se radi o saradnji sa firmi (cini mi se) Aristo! T.j. Seiya je u stvari iskoristio vec postojeci model. Probacu da iskopam tacno koji.
Samo da napomenem da se ispostavilo da se radi o saradnji sa firmi (cini mi se) Aristo! T.j. Seiya je u stvari iskoristio vec postojeci model. Probacu da iskopam tacno koji.
No time to lose
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Moja greška! Sorry!!!
Lol,znao sam da sam vec negdje vidio taj sat,ne onako generalno pilotski izgled kad ono Aristo.
Samo ovaj Aristo je puno skuplji bar na sajtovima na kojim sam ga nasao, ovaj Seiya zaista deluje kao dobra kupovina.
S obzirom da je Japan najskuplja zemlja za zivot ta cijena je fantasticna.Ne znam koji poznanik mi je pricao da kad bi mi zivjeli u Japanu da ne bi mogli od nase place tamo kupiti hranu za mjesec dana,kamoli placati rezije u vecem gradu.
Aristo ima identičan model, sa oznakom 4h240 i njegova cena se kreće od $400 tako da se ne može reći da Seiya nije povoljniji. Pritom, mislim da Aristo sat ne dolazi u pakovanju kakvo nudi Seiya kod kojeg dobijate i nato narukvicu pored kožne, alat za zamenu narukvica i malu torbicu pogodnu za nošenje sata prilikom putovanja. Na sve to, mislim da je veliki plus što brojčanik kod Seiya fliegera nije brendiran odnosno što nema ispisano ime proizvođača. Sve u svemu, Seiya ima bolji value for money i mislim da je isplativa kupovina ako tražite sat na ovu foru.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi