Ma kad nadjem parice ulozicu u neku kinesku ronilacku verziju sata ))
Ma kad nadjem parice ulozicu u neku kinesku ronilacku verziju sata ))
info #1: konacno sam se sporazumeo sa Tat-om oko placanja . U principu moja greska, rekao sam da cu platiti paypal-om i ostavio pogresan mail. Kad primi uplatu 8 dana da napravi sat i 15-20 dana da sat stigne (prosek)
Znači da za nekih ~ mesec dana možemo očekivati opis sata!
Nestrpljivo čekamo...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
eee, jesi li naručio sat ili si ipak odustao od kupovine? Mislim da ćeš dobiti slike putem mail-a kada sat bude izrađen, pre nego li što ti ga pošalju pa možeš da ih postaviš ovde na forumu... da imamo mali preview pre nego što stigne sat.
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Naručio, naručio. Hteo sam da sačekam da ga pošalje pa da ostavim post. 91$ + 9$ shipping. Paket ima 300g. Izgleda da je pretrpan poslom, pošto je komunikacija išla tako što mu ja jedan dan pošaljem mail, on odgovori drugi dan, pa ja opet nešto pitam, on odgovori za dan-dva i tako.
Ali neka te ne brine to, ja sam imao problem jer sam mu ostavio pogrešan mail za paypal i prepiska se uglavnom svodila na to. Uglavnom, pare su mu legle i nadam se da će poslati sat krajem ove nedelje. Ako mi pošalje slike, obavezno kačim.
Koliko sam ja uspeo da propratim poslednjih par dana/nedelja, čovek ne da je pretrpan poslom nego ne stiže ljudima po nekoliko dana a i više da odgovori na mejlove ili da pošalje info o načinu plaćanja porudžbine. Izgleda da je Getat trenutni hit kada je ovaj tip homage satova u pitanju obzirom na cenu i kvalitet koji se dobija za te novce. Samo što je i period čekanja na satove produžen upravo zbog obima posla.
Pozdrav
Pa da, takav sam i ja utisak stekao. Danas je trebalo da mi posalje sat, al' ne javlja se . Sacekacu 3-4 dana pa cu mu poslati mail ako mi se ne javi do tada.
Poslato danas!!!
I ja sam zainteresiran za taj sat (Superlume 44mm luminor style) pa ću sačekati na tvoj "review"
Doxa Trofeo
Zodiac Deep Reef
G-Shock AWG-100
Steinhart Nav B-Uhr II
Getat Radiomir Homage
Sto ce, nadam se, biti uskoro
btw, i mene zanima tvoj Steinhart, mozda padne i on u skorijoj buducnosti
Bookmarks sajtovi