Drugari, jel vi možete da otvorite slike koje je Amikica postavio? Nemoguće da je forum rešio da me bojkotuje i da mi ne dozvoljava da vidim fotke...
Drugari, jel vi možete da otvorite slike koje je Amikica postavio? Nemoguće da je forum rešio da me bojkotuje i da mi ne dozvoljava da vidim fotke...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
I ja ne mogu da ih vidim.
Treba da kad postavljate slike odete na Insert inline,
a ne na insert attachment.
Sada se vide slike... Monster deluje pored njega pomalo majušno. Odlično to tebi stoji za sat čiji prečnik iznosi 50mm a obzirom na cenu sata i da nisi morao da platiš kojekakve takse državi, prilično ok kupovina.
Jedina negativna strana kupovine jeste period čekanja od skoro 2 meseca.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Svaka cast, svaka cast
Koja je cena, ako nije tajna? Sat izgleda odlicno na slikama. Pozdrav
taman posla, nije tajna, 90 $, ali imas sve cene na njihovom sajtu http://www.siswatch727.com/index.do
poz
Doxa Trofeo
Zodiac Deep Reef
G-Shock AWG-100
Steinhart Nav B-Uhr II
Getat Radiomir Homage
Uf, ova crna narukvica mi se opasno svidja.
Držim palčeve da stignu što pre.
Dobri...
Nije loša kombinacija Stealth sat sa tamno braon kožnom narukvicom.
Sva tri naručio za sebe?
eee, SaleK koliki su vam zglobovi? Ja već odavno razmišljam da naručim sebi jedan ali me prečnik sata od 44mm malo sputava u tome.
Bookmarks sajtovi