Salek, sve ce biti ok, samo se naoruzaj strpljenjem
Doxa Trofeo
Zodiac Deep Reef
G-Shock AWG-100
Steinhart Nav B-Uhr II
Getat Radiomir Homage
Znači... ipak nije to za mene. Tih pola cm će mi jednog dana glave doći...
eee, odlično ti stoji sat.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala, hvala, jos samo da nabavim crnu narukvicu sa svetlozelenim koncem 140/90 dimenzije i bice savrsen
Evo stigli satovi i sve je OK. A satovi su odlični!!! Po kvalitetu izrade ne zaostaje za mojim Steinhart satom a i super izgledaju.
Doxa Trofeo
Zodiac Deep Reef
G-Shock AWG-100
Steinhart Nav B-Uhr II
Getat Radiomir Homage
Slike zeljno iscekujemo .
I ja sam se malko zainteresovao, iako sve sto je kinesko zaobilazim u sirokom krugu. Da ne bih lupao glavu po internetu, zamolio bih ako ima neko da je vec apsolvirao ovu tematiku, da me posavetuje na sta da obratim paznju. Bitan mi je vise kvalitet od estetike, tu pre svega mislim na mehanizme, da li birati prostiji? Da li je bolji od metala ili sa PVD premazom i tako... Takodje vidim da ima i ovih "no name", a od "brendiranih" Marina Militare, Parnis... i ostali u klasi ~100$
Evo jos jednog sajta
http://manbushijie.com/?
Mozda ovako nesto?
http://manbushijie.com/productshow-299-3.html
Jedino, nisam siguran u kvalitet, 100$ i nije mnogo, ali recimo za slicne pare moze da se bira cistokrvni japanac (Orient Mako, recimo!)
Tema je više posvećena Tat-u i Getat satovima, pa se o njima najviše i diskutovalo. Mislim da još niko nije kupio sat sa sajta čiji si link postavio tako da sumnjam da neko može da ti pruži konkretne informacije o njima, ali zato eee, SaleK, Amikica i mislim još par ljudi jesu poručivali satove od Tat-a i verujem da mogu da te posavetuju na šta treba obratiti pažnju.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa sta znam, satovimi se cine identicni ( neko je vec rekao da svi online prodavci najverovatnije nabavljaju sa istog mesta) , a ovaj manbushije ima i nesto povoljnije cene.
Bookmarks sajtovi