probaj sa drugim pretrazivacem
probaj sa drugim pretrazivacem
Ne znam sta da ti kazem, i ja koristim firefox, verzija 15.0.1
Nema veze, hvala svima na pomoci.
Blokirana je kod mene na firefoxu i na IE. Zanimalo me samo da li vama radi. Jako cudno.
I kod mene radi. Znači, do tvojih browser-a je... vidi da li ti nisu uključene one blokade u oba pretraživača, pa probaj...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Citajuci iskustvo clana "nwolfe", kao da gledam sebe. Takodje se i kod mog parnisa cuo rotor, ali se vremenom taj zvuk smanjio, i postao puno prijatniji. Navijanje nisam koristio, iako je isti takav osecaj bio... Sta vise, i seiko 4R se skicno navija, nema onu finocu kao recimo 2824-2...
E sad, sto se tice zaustavljanja sekundare, ili desinhronizacije mehanizma, sto rece Sima, ja sam to opisao u mom reviewu Parnisa. Zaustavlja se kazaljka sekundare, zavisno od polozaja u kojem je, ali satni mehanizam ne staje, sat radi... Bar je kod mene radio, i to prilicno tacno. Odokativno, bio je na +15-20 sek/dnevno... Mom leka nije bilo, ali navikne se covek na sve
Ja ne posedujem taj Parnis, ali podedujem drugi kineski sat sa tim mehanizmom i nemam nemam nikakvih problema mada nisam ni merio preciznost. U svakom slucaju mogu reci nesto o navijanju, navija se izuzetno lako cak i kada je navijen do kraja bukvalno se navija kao da je slobodna krunica, i definitivno lakse od moje 2824.pozz
Nažalost, ova moja sekundara stane, a ubrzo potom i ceo mehanizam. Kad ga malo značajnije prodrmam, nastavi da radi, ali samo do tačke od 47 sec.
Krivo mi je što sam ovako prošao, tj. što ću morati da ga pošaljem nazad da bih dobio zamenu.
S druge strane, držeći sat u ruci, gledajući ga, imam utisak da već samo kućište vredi mnogo više od 50$. Mislim da bi uz pojačanu kontrolu kvaliteta, pa nek cene budu veće i duplo, to i dalje bila dobra kupovina.
Bas me cudi, oni proveravaju satove...nisi imao srece al to nije razlog za nervozu posalji sat nazad i dobices novi
Otkucaj onda manbushijie ili pejstuj odavde. Naravno, ispred ide www. a iza com. Ako je baš problem, prekopiraj naziv proizvođača u Google i otvoriće se.
Proveri i nivo zaštite, jer meni se normalno otvara.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
@nwolfe, sta je na kraju bilo sa tim parnisom?
Bookmarks sajtovi