Čekam manbua da se javi kad primi paket... Verujem da će odmah da pošalje drugi sat... Kolko sam skapirao po iskustvima sa neta, ok je sa reklamacijama...
Čekam manbua da se javi kad primi paket... Verujem da će odmah da pošalje drugi sat... Kolko sam skapirao po iskustvima sa neta, ok je sa reklamacijama...
Koja petljancija, pun je internet sličnih iskustava....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Srecom po mene sve je proslo savrseno, a ovo wolfe sto ti se desava je da poludis...
Poslace ti sigurno nov sat.
Koliko sam citao, svi kazu da je korektan sto se toga tice.
Ima li nekih novosti u vezi sata?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima, novi sam na forumu, pa reko da se priključim temi.
Našao sam na Parnis sajtu sat koji mi se opasno sviđa, pa htedoh da se raspitam kod vas da li imate neku informaciju o kvalitetu mehanizma (Japan Miyota 821A Automatic)?
Inače, sat izgleda ovako:
Ako je već neko postavljao pitanje za njega, izvinjavam se što dupliram temu. Kao što rekoh, nov sam na forumu pa nisam stigao sve da pregledam.
mchrile
Dobrodošao.
Ukratko, mehanizam je ok.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
OK. Cena je malo jača $250, ali nek ide život. Videću da ga naručim pa javljam :-)
Mehanizam je stara raga zapravo mazga (u pozitivnom smislu), ima i mogucnost rucnog navijanja, nazalost nema "hacking" tj. zaustavljanje sekundare pri podesavanju vremena. Mislim da ima odlican odnos cene prema onome sta nudi.
Nađoh ga i na PayPalu za 202$, samo da se registrujem...
Bookmarks sajtovi