Ajmo drustvo ne rade banke vikendom, treba mi pomoc brzoooo
Ajmo drustvo ne rade banke vikendom, treba mi pomoc brzoooo
Biraj airmail - to je regularna posta.
A za placanje - koliko vidim western union ti je jedina opcija
kontaktiraj ih za ovo 3. We prefer T/T(Telegraphic Transfer)via bank,for our bank account information,please contact us.
mozda je to iz banke u banku. Ako jeste, taj trosak je izmedju 1000 i 2500 dinara zavisno od banke. Pa sracunaj dal ti vise odgovara WU ili to.
Registruj se i uloguj, imaces 30% popusta na one cene, za slucaj da nisi provalio.
p.s. Samo da pojasnim, nisam od njih nista narucivao, ali iskustva sa drugih sajtova mi govore da bi ovo gore navedeno trebalo da bude tacno.
Hvala na odgovoru, a i jedan clan foruma mi je poslao poruku i sve mi detaljno objasnio. Nadam se da cu i na proci bez carine i poreza, nadam se da nije neophodno da kontaktiram prodavca da stavlja neka posebna obezezja na paket?
Ne mogu da posaljem pare iz Srbije preko Westerna, mogu samo da se primim pare. Neko drugo resenje?
Kako ne može? Na "nezvaničnom" sajtu wu, kao i na sajtu pošte, piše da može?!
Takođe, voleo bih da neko objasni, ako ume, koja stavka se odnosi na "wire transfer" ako uopšte postoji takva stavka u Intesinom cenovniku usluga (7.2. devizni poslovi). Imam a vista račun u Intesi, da li uopšte mogu da ga koristim za wire transfer?
Guglao sam još malo... Sudeći po informacijama sa Intesinog sajta, za wire transfer je neophodna nostro doznaka, čija se cena može videti i u cenovniku koji sam okačio gore, kao i npr. na uporednoj listi sa kamatice. Ispostavlja se da je trošak minimalno 400 din (odnosno 0,6% od iznosa), tj. da je trošak 400 din sve do sume od 66.666,67 dinara?
[edit] uviđam da smo se malo više raspisali oko "nekartičnog" plaćanja ka inostranstvu, možda je to zrelo za novu temu?
U posti moze ali samo dinarske uplate, ne mogu da uplatim dolare, pa ne znam da li mogu tako, ipak prodavac mora dizati dolare tamo.
Tako uplatih prošle godine letovanje u Grčkoj. Bukvalno ovako, kako reče 23jewels... posle uplate, dobiješ nalog kao potvrdu o uplati. Baš ću da probam da nadjem, tu mi je negde...
Probacu sutra ponovo. U komercionalnoj ne moze uopste da se uplacuje vec samo da se prima, dok u posti mogu samo da se uplate dinari. Nadam se da moze tako da ja uplatim din a tamo neka dizu dolare. E sad, nadam se da ce mi ovde reci dobru sumu dinara da uplatim da nebi bilo problema. Kako sam se prevario, pre toga sam kupio dolare sad moram da ih prodam
Bookmarks sajtovi