A oni ce opet po njihovom kursu da pretvore u dolare )) takticki skroz pogresno. Jeste veliki off u temi ali obecavam da cu prvi dati odgovor o kvalitetu prodavca i njegovih satova.
A oni ce opet po njihovom kursu da pretvore u dolare )) takticki skroz pogresno. Jeste veliki off u temi ali obecavam da cu prvi dati odgovor o kvalitetu prodavca i njegovih satova.
Poslednja ispravka: bezbi (16.3.2012. u 20:57)
Cucim u cosku i posmatram kako ces sve to obaviti, bezbi, pa da onda prepisem
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ispravljena greska, vidis sta je zakon verovatnoce nadam se da ce sve biti ok, inace sat ce odma ici na operaciju. Posto nema logo, u njemu ce se naci pravi unitas. Javljam sta sam uradio.
Bezbi, prepisujes!!! Tuzicu te!!
Upravo sam danas tamo gledao fliegere bez logoa i razmisljao o pravom Unitasu dok bi Asian ostao za ne daj boze ili za vezbu u zaplavljivanju srafova i graviranja ''cote de geneve''
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pa i ja sam isti narucio, ili bar pokusavam novi problemi, prodavac je dao adresu :Guang Zhou Bai Yun Qu Luo Chong Wei C 10 a ja iz ne treba da izvucem ime grada u koji saljem, sto ocigledno nije lako iz ovolike adrese kontaktirao sam prodavca nadam se da ce me razumeti sta mu trazim.
Off
Ljudi, jeste li sigurni da je pravi Unitas u modelima bez natpisa? Ja mislim da je to sve Asian Unitas
Off:Naravno da nije pravi ni u jednom. Al cemo da ubacimo
Da,da to je ideja - izvaditi kineza i ubaciti pravi Unitas :-)
Reko bi da ti je Guang Zhou ime grada...
Guangzhou - Wikipedia, slobodna enciklopedija - Википедија, слободна енциклопедија
A, zasto to raditi ako Asian bude radio kako treba? Dodatno povecavati troskove, a ne vidim sta se time dobija? Franken...
Nece dobiti ni na ekskluzivnosti, po meni... Sacuvajte tih 40-50e u dzepu
Bookmarks sajtovi