Sat se zaustavi tačno kad sekundara dođe na 47 sec. Čitao sam po netu, može da bude i neka sitnica, a i ogroman defekt mehanizma... Poslao sam mail Manbuu....
Sat se zaustavi tačno kad sekundara dođe na 47 sec. Čitao sam po netu, može da bude i neka sitnica, a i ogroman defekt mehanizma... Poslao sam mail Manbuu....
eh, narodna medecina je najbolja...
sad, bez sale, iako nisam profesionalac kao doticni prodavac, ipak ne bih savetovao taj tretman. iskreno se nadam da tvoj sat ne pati od, kako se ispostavlja, ceste boljke kineskih mehanizama, zvane, ako se dobro secam sta mi rece casovnicar, desinhronizovanog mehanizma.
naime, ocigledno je qc kod njih vrlo slaba, i cesto se desava da zupcanici ne nalezu dobro jedan na drugi, pa sat povremeno staje, u zavisnosti od polozaja u kome se nadje. tu, na zalost, leka nema, tj. ima, ali podrazumeva zamenu delova, a oni se, opet, moraju poruciti iz kine, pa se cela ta operacija bas i ne isplati.
uglavnom, nadam se da ce obican coa servis resiti stvar, a moram da dodam da sat stvarno fantasticno izgleda!
jole777 kaže:
Moja iskustva su za sad dobra, cuje se se isto taj rotor kao i kod tebe, ali sa svim ostalim sam zadovoljan. Kasnjenje je malo jace negde oko minuta, i sad sam pusti da se isprazni mehanizam, pa da vidim da li ce se stabilizovati , ako ne ide na stelovanje.
Bilo kako bilo, sat lepo izgleda, a nadam se da će se ovaj problem brzo i lako srediti. Predlažem da odeš kod lokalnog časovničara i pitaš ga za savet. Ukoliko je sitnica koja se može odraditi kod njega, nema potrebe da šalješ sat u Kinu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hmmm, možda probam i kod časovničara, doduše, mislim da ću sat ipak odmah poslati na reklamaciju: dobio sam odgovor od manbushijie:
OH,I am sorry,please use the Register airmail to return the watch ,As I receive the watch, I can send the new watch again, and compensate the postage which return the watch ,thanks
Nažalost, neću biti u mogućnosti da primim novac, bar ne preko paypala, pa ću ga pitati da mi umesto vraćanja novca za shipping, pošalje ovo Parnis Marina Militare watch
Pitaj ga, ne bi trebalo da bude problema, dobra ti je ideja za tu kopcu, sat ce izgledati jos bolje.
Da li je neko imao iskustva sa www.parnishop.com?
Nasao sam nesto zanimljivo, pa da narucim...Any ideas?
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Ja ne mogu vec duze vremena otvoriti manbushijie stranicu.
Da li radi jos ili se promijenila?
Meni radi, evo ti link pa probaj
Parnis Marina Militare watch
Thx Rus_PA, nazalost ne radi kod mene.
Server not found
Firefox can't find the server at Parnis Marina Militare watch.
Bookmarks sajtovi