Pošto ne vidim nigdje spomenuto.
Zanima me kakvi su Marina Militare satovi ( koji mehanizam ?)
pozdrav
Pošto ne vidim nigdje spomenuto.
Zanima me kakvi su Marina Militare satovi ( koji mehanizam ?)
pozdrav
Ako si mislio na Panerai satove mislim da bi bilo najbolje da ogledas na ovom linku http://www.svetsatova.com/forum/show...e-Panerai-Info
Mislim da je ipak čovek mislio na hommage satove koji znaju imati natpise Marine Militare na brojčaniku a obzirom da se u većini tih satova nalaze kineski mehanizmi i da su kućišta kineska mislim da je najbolje da prebacim temu u podforum koji obrađuje kineske satove.
Nema nekog pravila koji se mehanizmi ugrađuju u panerai hommage satove, uglavnom su u pitanju Kinezi a "malo" skuplji modeli znaju da imaju i ETA mehanizme, mada ima entuzijasta i ljudi koji eksperimentišu i koji znaju da stave i mehanizme drugih proizvođača. Obzirom da se cene ovih satova kreću od 60-ak dolara pa do par stotina dolara, u zavisnosti od "proizvođača", i kvalitet satova varira. OK kupovinu predstavljaju modeli koji imaju kineske sea-gull mehanizme jer se radi o mehanizmima koji po svom kvalitetu prednjače u odnosu na ostale Kineze.
Eto, par ljudi sa foruma je kupilo satove od Tat-a (Getat watch co.) i ljudi su zadovoljni sa odnosom uloženo/dobijeno.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi