Codelen - svaka cast na izuzetnom satu! Cini se da je isti ko Sky-ev? Bez mane .
Sto se tice Hamiltona, sasvim razumem, ja sam njihov veliki ljubitelj. Kad sno kod Hamija - sa malim zakjasnjenjem sam ti odgovorio na ono pitanje o Hamiltonu u drugoj temi
No time to lose
Lep,elegantan,kvalitetan.Nek te dugo sluzi.
Naravno, nije problem. Link je http://www.svetsatova.com/forum/f77/...html#post80139
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Evo i ja da poželim sreću,zdravlje,napredak i dug život sa puno potomaka(ne mora biti samo od tate Orienta)!
ja bas gledam juce i pomislio da je nesto forum zabagovao, 2 clana u istom danu kupili isti sat!?! zanimljivo!
^Nisu kupili . Dobili na poklon!
No time to lose
cao svima,posedujem eco drive citizen sat,no,vreme je za automatik. Samo molba za savet,nesto od orient satova(bambino,symphony,skeleton),ili mozda vostok,komandirski,kirovskie?
New bee, imam Bambina i moje preporuke. UrosGT ima Symphony i zadovoljan je. Za Amfibiju takodje preporuke (pola foruma ima ili je imalo taj sat). Ukucaj u forumski pretrazivac nazive modela i naci ces opise navedenih satova. Kirovski je Poljot. Uglavnom su to stari satovi iz doba SSSR-a.Kucista su im hromirana tako da bi ih izbegao narocito ako ti treba sat za svakodnevno nosenje. Takodje uglavnom su u pitanju satovi manjeg precnika. Od Komandirskih gledaj SSSR modele jer imaju bolji hrom od novih modela. Ako mozes naci Komandirski K34 tim bolje.
Bookmarks sajtovi