Pogledaj Tissot Visodate. Mogao bi ti se svidit.
Pogledaj Tissot Visodate. Mogao bi ti se svidit.
Baci oko i na Orient 60th Limited Ed.
I Am WATCHing You: ORIENT 60th Anniversary
Nemozes ga kupiti vise nazalost. Imam ti ja za prodat LNIB nekoristen sa svim papirima i kutijom...
Edit: nije automatik, vec hand wind.
Recimo, Seiko sarb 033/071 bi možda mogao da se uklopi u budžet.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala na predlozima, satovi su jako lepi.... Izdvojio bi Tissot Visodate kao i Seiko sarb 033/071...oni su mi nekako favoriti za sada... Molio bi sada strucne clanove ovog foruma da se osvrnu na uporedjivanje ova dva(tri) modela....koji je bolji/kvalitetniji i koja im je cena...?Znam da necu pogresiti ni sa jednim ali da li postoji nesto sto jedan izdvaja vise nego drugi?
Naravno, jos predloga nije na odmet!!
Poslednja ispravka: banja (2.7.2011. u 0:20)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Pa radi se o JDM modelu tako da ga je prilično teško pronaći ali ne i nemoguće. Najbolja opcija ti je da priupitaš tri najpoznatija prodavca JDM satova (Higuchi, Seiya, ChinoWatch) i da vidiš sa njima da li mogu da ti nabave ovaj model. Inače, cena koju bi mogao da očekuješ jeste do 500-600€ sa svim mogućim davanjima državi i kurirskim službama.
pictures by jbdan
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
I ja razmisljam o istom modelu-belom. Skuplji je od FD modela, noviji je i ima hacking i handwind, odnosno izvlacenjem krunice zaustavlja se sekundara i moze se i rucno navijati. Postoji jos u crnoj, plavoj i bordo boji.
FD modele mozes kupiti nove na
http://www.roachman.com/orient/orientstar/WZ0121FD.html
Ako nisi gadljiv na manje vise dobro ocuvane EL i FD polovne satove, kontaktiraj me na PM.
Svidja mi se ovakav dizajn sata, ovakva elegancija.... Ovaj Orijent mi je prelep, ne sumnjam da vredi svaku paru ali na zalost poprilicno probija moj budzet od 300-350 najvise 400 evrica...
Ovaj stariji FD model sto je Milance pomenuo osim sto je noviji i ima hacking i handwind i sto im se cifer malo razikuje da li postoji jos neka bitna razlika izmedju njih u kvalitetu mehanizma i kucista (kao i narukvice)..? Koliko vidim na ovom sajtu FD modeli se krecu oko 400e sa transportom...
Bookmarks sajtovi