Uh...uzivamo!
Sat je odlican ,mada nisam ljubimac GMT satova u tom obliku.
I ja takođe mislim da je ova GMT funkucija suvišna... Ali izgled samog sata, mehanizam...
Mišić M.
Moram reći nešto što možda ne bude popularno, ali sat izgleda krajnje neinvenitivno....čak bih rekao da je krajnje dosadan iako je u pitanju sjajna mašina....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Meni se svidja
Sta znam, ja bas volim GMT funkciju, iako mi ne treba realno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lep sat, GMT funkcija bi mi koristila jer stalno putujem, ali bih realno za taj novac (da ga imam ) ipak pre uzeo Rolex GMT Master II sa tzv. Pepsi bezel-om, ustvari kad se malo preračunam polovna "Pepsi" Rola u mint stanju je još jeftinija od ovog Seiko-a.
Sjajan sat i tipičan GMT ali meni ne bi bio pik za kupovinu GS-a.
Sviđa mi se kruna na 4h....praktičan uticaj Tune!
Seiko ko Seiko, kad ga vidis na fotkama - nista narocito... Sta znam, pocela je da mi se na neki nacin svidja ta diskretnost... Niko ne bi ni obratio paznju na to sto imas na ruci, a tebe bas briga jer ZNAS Na isti nacin je pocelo da mi se svidja sto npr, Roleksi imaju super sredjen mehanizam, ali iza metalnog poklopca. Medjutim, opet - ZNAS da je tamo
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Samo ga vi preskočite i tražite mu manu. Ja ću ga tako slatko posedovati.
Bookmarks sajtovi