odličan opiš............i čestitam na prinovi......
odličan opiš............i čestitam na prinovi......
LEMI
tjah, bolje da nisam ni citao ovu temu... sad ne mogu da obuzdam nagon da kupim ovaj sat, a taman sam resio da se malo suzdrzim po pitanju satova
Odlican review sa tvoje strane,dobar i pouzdan mehanizam.Lep sat,jedino bi zamenuo narukvicu.Dobro dosao u J.Springs familiju.
To će se i dogoditi, a onda će ovo biti jedan odličan all black sat
Kad pristigne planirana narukvica, pa je namontiram, biće još jedan photo session, da prikažemo promenu, i proverimo kako se kolegama iskusnim forumašima dopada.
Poručio sam za Đoleta Proleća ovu narukvicu i mislim da će mu leći odlično....čekam je da stigne
Dobra je narukvica.
Verujem da ce se uklopiti odlicno,
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Obećao sam par slika Đoleta sa novom narukvicom, pa evo da postavim par fotografija. Mogu samo da kažem da meni sa ovom narukvicom sat dobija sasvim novi izgled, i nekako mi deluje....pa ne baš kao sasvim novi sat, ali deluje nekako kvalitetnije. Šta vi mislite?
Izgleda mnogo bolje nego na originalnoj.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zaista. A sama narukvica je jako kvalitetna. Guma je debela i jaka, a ipak meka na dodir i prijatna. Kopča odlično obrađena i sa dobrim, preciznim klikom prilikom zatvaranja. Nema praznog hoda, ništa ne mrda. Sve pohvale za StrapCode.
I još jedna slika, zaboravih malopre
Bookmarks sajtovi