http://www.vitanov.rs/shop/satovi/pr...productid=1448 evo za sta sam dao 12.500 dinara, bolje da sam kupio CASIO za 3.000, znaci sat se unistio... izgreban je kao da sam mu ne znam sta radio, cak mi se redovno zamagli nakon kontakta sa vodom, a da ne pominjem da mu je kazaljka za pokazivanje sekunda u chronografu pomerena na 45 sekundi i tu stoji normalno kao na nuli...Dakle ogromno razocarenje sa moje strane u LORUS jer sam pre ovog modela imao vec LORUS koji sam poklonio dedi i zao mi je jer se radilo o izvanrednom satu... Postavio sam slike tog sata bas ovde na forumu... Sada polako pocinjem da razmisljam o kupovini sata u BPM watches, i dvoumim se izmedju nekih modela FESTINE i CANDINA... Koje je vase misljenje , koji brend je za nijansu ozbiljniji izmedju ova dva ? Cena mi tu i tamo nije problem kada su u pitanju ova dva brenda, jer ako treba izdvojicu ovoga puta ako treba i vise od 20.000 sto mislim da je dovoljno za modele ovih proizvodjaca... Eto mislim da sam vas malo udavio pozdrav!
Bookmarks sajtovi