Meni je super novi model. Rucno navijanje je svakako dobrodoslo, a "hakovanje" je bilo moguce i na starom mehanizmu. Samo se krunica okrene blago u nazad. Mada mene najvise interesuje novi 007
Meni je super novi model. Rucno navijanje je svakako dobrodoslo, a "hakovanje" je bilo moguce i na starom mehanizmu. Samo se krunica okrene blago u nazad. Mada mene najvise interesuje novi 007
Na taj isti nacin (force-hack) i ja vazda syncujem moje monstere.
There are 2 rules for succes:
1.Never reveal everything you know
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Joooj Agemi....ocu ih,samo zena oce da povraca a meni se jako svidjaju.
Sto se tice novog Remake monstera siguran sam da ce biti i trazeniji od starijeg,a samim tim ce Seiko unaprediti sve svoje starije modela sa novijim.
Longines legendarni bilo koji u ono vreme je zamenjen sa novim i samo pravi ljubitelji ce imati i jedan i drugi.
Taman posla da me pogresno shvatite stari je prelep...ali moje misljenje da je ovaj za mene opet pnavljam mnogo lepsi a i sama ta funkcija koju su dodali je sasvim dovoljno da se odlucim za njega. El primero mozgao i mozga da namestim vreme i istestiram ga...nikako... sad dovijanje,koje se radi ne bi smelo sa satom od ***** (eur)
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi