I na Amfibijama su lageri pa nije ni blizu tako bučan a imao sam bar 5-6 Vostok automatika, svi kupljeni novi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
I na Amfibijama su lageri pa nije ni blizu tako bučan a imao sam bar 5-6 Vostok automatika, svi kupljeni novi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da li neko zna koje je godiste ovaj Orient?
Hvala
Noviji Orient satovi imaju oznake proizvodnje kao i Seiko.
Ne znam kako je za starije modele ali rekao bih da je taj iz sredine '70-ih godina prošlog veka.
Poslednja ispravka: VLADAN P (16.5.2017. u 22:10)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Pozdrav drugari.
Mnogo mi se svideo Orient Sun and Moon version 3. Gledao sam da li je neko pominjao ovde predmetni model, ali ne nađoh nigde, pa ako neko može nešto više da mi kaže za ovaj model.
Pozdrav drustvo,
Naisao sam na jedan Orient sat koji mi se svideo, pa mi je potrebno par informacija. Radi se o sledecem modelu Orient FET0T0028.
Da li je neko imao prilike da vidi ovaj sat, s' obzirom da nisam imao prilike da drzim u ruci Orient satove interesuje me njihov kvalitet? Procitao sam ovde na forumu i uglavnom su pozitivni komentari, i ono sto je bitno da je dobar odnos cena-kvalitet. Ipak za neku pristupacnu cenu moze da se dobije automatski sat sa japanskim mehanizmom i safirnim staklom racunam da tu nema greske.
Ovaj sat pokrece 46B46 Calibar, nema hacking opciju i naravno nema pravi moon phase vec indikaciju dan/noc. Da li neko zna kako se pokazao ovaj mehanizam?
Da li je CreationWatches pouzdan sajt za kupovinu?
Hvala
Nedavno sam prvi put kupio sa Creationa i to baš Orient i obzirom na različita iskustva o tom sajtu ja sam prošao odlično, mada se neretko mogu naći katastrofalni slučajevi sa njima, od ogrebanih satova, satova sa falinkama (tip je uzeo Alpinista sa ogrebanim ciferom), pa onda ne odgovaraju na mejlove itd, ja sam zapušio nos i skočio i dobro prošao.
Što se tog mehanizma tiče, proveri eventualno da li ima baš baš bučan rotor, mene je to nerviralo na starom Orient Symphony-ju koji sam iz tog razloga i prodao. Na ovom Bambinu koji mi je sada stigao, peta generacija, nema tog problema. Osim toga ne brini o pouzdanosti i tačnosti (očekivanoj u tom cenovnom rangu), servis će moći da ti uradi bilo koji naš pristojniji časovničar.
Ovaj moj Bambino kasni oko 10 sekundi dnevno, a 10x skuplji Hamilton žuri 1-2s dnevno, tako da, you get what you paid for.
Hvala na informacijama. Nisam znao za te situacije za creationswatch, znam da jomashop ume da posalje koriscen sat.
Razmislicu, i ja sam takav ako mi se nesto bas svidi zazmurim i nadam se dobrom.. Pa sta bude
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Na kraju krajeva plati PP-om, pa se zaštićen ako nešto ne valja.
u dilemi sam izmedju ova dva sata, pa ako neko moze da pomogne da je rijesim...
https://www.creationwatches.com/prod...tch-10620.html
https://www.creationwatches.com/prod...tch-11388.html
ps izgleda li vam ljepsa plava verzija oba sata?
Bookmarks sajtovi