Resio sam da kupim sat i vec neko vreme pretrazujem internet, gledam proizvodjace, specifikacije. Slucajno sam naisao na ovaj sajt i bas mi se dopada. Pozdrav za administratora, vrlo temeljno i na vreme odgovara.
Naime, kupio bih sat, pre svega kvalitetan, i naravno meni dopadljiv a cena je recimo do 250e (moze i manje naravno ). Najpre sam gledao Swatch, pa Fossil, Festine, ali kako vreme prolazi sve sam blizi da kupim neki japanski sat. Vidim da su Citizen i Seiko prilicno skupi. Gledao sam neke Orient modele i jako su mi se dopali a citao sam forum gde kazes da su Orient satovi dosta dobri i ne tako skupi. Da li to kazes zbog toga sto je mozda to najpametnija investicija za odnos cena/kvalitet ili su zaista jako dobri? Da li su bolji od Casia, Festine i Fossila? U kom su rangu? Hteo bih da znam i ko proizvodi Festinu (procitao sam da su koreni iz Svajcarske) i Fossil i koje mehanizme koriste? Jos jedna stvar, da li je da je narukvica od celika ili titana i da li je on radioaktivan metal, ja sam citao da moze da bude? I na kraju sta bi mi ti preporucio?
Unapred hvala!
Bookmarks sajtovi