Možda nije eksluzivan, možda je i "izlizan" od priče o njemu, ali jeste prelep: Blue Mako - slikan na mojoj ruci, u tržnom centru u Klužu (Rumunija), sa ne tako povoljnom cenom od oko 720 leja (160 EUR), ipak nije i ostao na mojoj ruci :-/
inače, sat mi savršeno stoji, iako na ovoj slici deluje glomazno - zbog makro moda slikanja.
Poslednja ispravka: vladas (23.8.2012. u 22:21)
No time to lose
Ma ovaj mi prvi pao pod kursor
M-force STI mi je najbolji.
Ovaj tvoj "Vau" je baš zanimljiv, no, ne обичам open heart iz nekog razloga. A i zaboga, nešto što je omaž STI-u, mora da ima u nazivu FORCE (gde li ću stići s ovim mojim vavilonskim, srpsko-bugarsko-engleskim??)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Palim se na Orient. xD
Divni su modeli.Divni,divni,divni,divni.........Blue Mako,Blue Mako,Blue Mako,Blue Mako.Aaaaaaaaaaa.
Poslednja ispravka: backarelli (23.8.2012. u 23:58)
Omamljen zadnjom prinovom, počeo sam da zurim u Orient kao nikada do sad ! Prezadovoljan zadnjom kupovinom, vršljam i tražim sve vezano za ovaj brend. Nisam nikada do sada bio nešto zainteresovan da pogledam detaljno koje to modele izbacuju. Pa čoveče, ja sam oduševljen njihovim satovima...
Ali zasto krunica na poziciji 4?!Ne volim asimetriju kod satova.
Bookmarks sajtovi