nisi jedini
nisi jedini
Prelep, ali ne za stavljanje na cifer satova
Taman je da se izveze na sakou pripadnika nekog engleskog kluba za gospodu ili djaka u nekoj gimnaziji internatskog tipa
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Anbeast
Promocija erotskih fantazija nije dozvoljena na forumu
P.S. Znak Orienta je super.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Eh, nisam mislio na japanske tinejdzerke
Da, jeste super, ali ne na brojcaniku modernog sata
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Orientov znak mi je sasvim ok. Da li je najlepši ne znam, ali mi nimalo ne smeta na brojčaniku. I drago mi je što ga se ne odriču isto kao što mi je drago kada vidim znak 5 na Seiko petici ( a nekima i on smeta ) ili kada vidim ćirilično B ili natpis Амфибия na Vostoku .
Poslednja ispravka: skydrummer (10.12.2012. u 22:39)
Nastavljam da se sam borim, poput Leonide
Znak 5 je super - i diskretan i sportski, Amfi ima taj sovjetski smek, a ovo cudo je jednostavno suvise barokno i ostatak iz nekog pomalo kicastog vremena...Mislim, govorimo ovde o subjektivnim utiscima i zato se moramo sloziti - DA SAM JA U PRAVU
Dobar je znask, i meni se svidja, ali ne ide bas uz sve modele.
Na nikima izgleda ok, a ima i onih na kojima je jednostavno visak.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
jel bio ovaj u temi?
Bookmarks sajtovi