ORIENT Star Chronograph WZ0011DY
ORIENT Star Chronograph WZ0011DY
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Auuuu, kakav je ovaj OS chrono
Zna li se cena?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zvjerko,ona slika dole lijevo slikana sa zadnje strane me zbunila totalno dok ne skontah da nema pušere,da je drugi model u pitanju! Već sam rovio po netu da vidim koji je to Orient hrono ,a da u njemu nije Seiko!
Rus,cijena oko 3000$!
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (18.12.2012. u 10:40)
Oko sokolovo Ja samo pljesnuo ceo kolaz, takav kakav sam nasao Mada, videh da ovaj mehanizam nije ukrasen a na drugim mestima sam video Tokio stripes na rotoru. Na pusere nisam ni obratio paznju
I, sta si utvrdio o tom mehanizmu? Novi Orient mehanizam? Koliko ja znam do sada nisu imali meha-hrono u ponudi.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
2 oka sokolova! Ono je obični Orient sa jednim od njihovih standardnih mehanizama.
Ovaj hrono je Seiko 6s28, 34 rubina,28800vph. Isti ide u nove Anante.
Ima Orient Star modele sa 6s37(Seiko Flightmaster).
Sto ne mozes da verujes? Dobro ili lose?
Lose, isti rotor kao i na maku i ostalima.(mislio sam na onaj sto si prvo postavio)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kako su ljudi optereceni imenom brenda i marketingom. Citam temu na WUS o onom hrono Orijentu gore, i uglavnom argumentacija ide: Hej, tolike pare za Orient, pa za njih mozes da uzmes Tag Heuer ili tamo neku Bulovu sa ETA 7750. Nijedan drugi argument. Seiko i Orient se smatraju inferiornim po definiciji... Niko nije pomenuo da je zavrsna obrada mozda losija, da je mehanizam tehnicki inferiorniji (da li je?!), dekoracija nije na nivou.. nista od toga - samo: Za te pare imas Svajcarca iako nije jasno koje su prednosti.
Ne kazem ja da je Orient bolji ili bilo sta, nisam nikada video nijedan Orient Star, ali nije mi jasna ta zaslepljenost...
Bookmarks sajtovi