I kod nas ti je ista prica.
Objasni ti nekome da je GS ili OS jednak, ako ne i bolji od Svajcaraca u toj klasi.
I kod nas ti je ista prica.
Objasni ti nekome da je GS ili OS jednak, ako ne i bolji od Svajcaraca u toj klasi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mlaćenje prazne slame! Jedina prednost 7750 je to što je servis svagdje dostupan. 6s je bolji i moderniji mehanizam....još da ima servisa negdje osim u Japanu(ne zbog popravke nego zbog dijelova)!
Ma,da... Smesno mi je to... Razumem da neko kaze: Ej, ja volim Svajcarce jer su mi vizuelno lepsi - tu nema rasprave jer se radi o cisto subjektivnoj stvari, razumem da kazu: Ej, za Svajcarca svi znaju, znaju koliko kosta, prija mi kad mi hvale sat - opet subjektivna stvar, ali ono, bez argumenata: Skupo je to, da je 1500 pa da razmislim, ovako mogu da uzmem Svajcarca
Sad razmisljam, stvarno bi bila muka za delove ako bi se uzeo nki JDM.... I dalje razmisljam o nekim Orient Starovima, reda velicine 400 jura, ali ne daj boze da nesto zatreba
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pa porucis iz Japana, valjda hoce da posalju, pod uslovom da moze da se nadje.
Zvijer,
Tačno tako! Mada bi se za 1500€ ili blizu dao naći i Nijemac.
O. Star je problematičan za dijelove ali vjerovatno bi se moglo nešto smisliti. Međutim,šta misliš tek o Royal Orient! Kako doći do njihovih dijelova!? Vjerujem da je teže nego za GS. Ako ni zbog čega drugog,onda što su gola egzotika!
E, zato me taj kraljevski zanima
Ma porucis, Rus, ali sta mislis koliko bi to izaslo,a? Naravno ovo pricam iz perspektive nekoga ko bi prilicno natego tih 400-500 jura Da mogu da razmisljam o Royal Orientu ili GS, bas bi me bilo briga. Otis'o bi u Japan po delove
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Izaslo bi dosta, ja sam mislio na delove za Kraljevski Orient.
Nece tu nista da se pokvari. Verovatno
Egzotika se placa.
Edit: Ima li neki sajt, gde bi mogli da se pogledaju delovi i cene?
Poslednja ispravka: RUS (18.12.2012. u 15:15)
Beast,đavola bi otišao u Japan! Put bi te izašao ko i sat!
Rus,nema sajta sa dijelovima- barem ne na engleskom jeziku. Možda bi Rob Monster Watch mogao nešto nabaviti. Stekao sam utisak da on može naći ono što drugi ne mogu! Vjerovatno ima nekog u Japanu ko mu nabavlja dijelove.
Pa sta?! Lep je Japan, valja ga videti Da dam 6-7 iljada za sat, imao bih vala i za put u Japan Uostalom, masta moze svasta. S obzirom da vrlo verovatno nikada necu imati da dam za sat tolike pare - sta me kosta da kazem sta god?
Ja bih se zabrin'o da sam na tvom mjestu!
Nekako mi ne zvučiš dobro!
Bookmarks sajtovi