ТО,БРЕ,ХОЋУ!!! Непролазна класика...
Orient Star SDE00002B0
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Šteta što nema više ovih Orienta u ponudi kod nas, stvarno imaju prelepih i pristupačnih modela.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Steta stvarno.
Inace taj model OS SDE00002B0, je u Nemackoj 680€.
Ja videh da je u Rusiji 650 dolara....Orient :: Orient Star :: ORIENT OT SDE00002B0-NEW-K Orient Star, отзывы, цена, характеристики - купить часы - Киев, Харьков, Одесса, Днепропетровск
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Da, ali ovde je uracunat i Nemacki PDV.
"OrientStar-Retrograde" Automatik Power Reserve + Box SDE00002B0 - Gangreserve - www.orientuhren.de
I beli izgleda dobro
Poslednja ispravka: RUS (3.1.2013. u 1:13)
Generalno gledano,mislim da je Mako njihov najpoznatiji i kultni model pa da pitam cenjene clanove za misljenje i da postave slike modela Orient brenda koji,po njima,mogu da u svim parametrima (dakle,cena-kvalitet,popularnost,tacnost,pouzdan lako popravljv mehanizam,etc) pariraju Mako-u?
Meni ubedljivoooo najlepsi Orient.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Najpopularniji je zato sto je i najjeftiniji.
Isto kao sto je i kod seika petica najpopularnija.
Ne kazem da je los mako, sta vise, to je odlican sat.
Poslednja ispravka: RUS (3.1.2013. u 1:38)
Ala je lep ovaj star (i crni i beli) , pa straaaava , majke mi
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi