Nadam se da u pravu temu postavljam pitanje...Sajt je fantastican....
Pozdrav svima!!!
Dok sam trazio bilo kakve informacije o mom satu naisao sam na ovaj sajt...Zeleo bih da vas pitam za savet u vezi sata koji sam kupio pre neki dan... u pitanju je ovaj sat :
U pitanju je sat Pulsar automatic...Problem je u tome sto kad sam kupio sat kazaljka koja pokazuje sekunde isla je na svake dve sekunde ali je tacno odmeravala minut i sat je tacno pokazivao vreme...Upitao sam u prodavnici gde sam kupio sat da li je to normalno odgovorili su mi da je to takav sat...posle par dana primetio sam da mi je sat poceo normalno raditi,(pokazuje svaku sekundu) i sto se tice vremena nista se nije promenilo i dalje je jako tacan...Opet sam otisao u prodavnicu i upitao kako sad pokazuje sekunde kako treba,odgovorili su mi da se najverovatnije sat razradio posto je jos uvek nov....Rekli su mi da dodjem ako nesto ne bude u redu i ako sat prestane raditi...? Pitam vas posto kao pocetnik nemam nikakva iskustva sa automatic satovima da li je to normalno i da li je mozda neko imao slicna iskustva...Sat i dalje radi tacno u sekundu imam ga tek pet dana...Veliki pozdrav svima!!!
Bookmarks sajtovi