mislim da su zadovoljni kupci najbolja preporuka, a cene su zaista vrlo povoljne, tako da cu i ja naruciti odatle jedan nato kais! tnx za link!
mislim da su zadovoljni kupci najbolja preporuka, a cene su zaista vrlo povoljne, tako da cu i ja naruciti odatle jedan nato kais! tnx za link!
jole777 kaže:
Oni su ok ali što ne kupiš narukvicu ovde. Jeftinih kožnih kaiševa imaš gotovo svugde a možeš uživo da se uveriš u kvalitet izrade. Ovako kupuješ mačku u džaku koju ćeš platiti 15€ a na osnovu slike mi i ne deluju da je kvalitet preterano visok.
Simo, to su Zulu kaiševi.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ima i Zulu i Nato, ali im je skupo slanje van Amerike, 15$ kolko videh :-(
Pazi stvarno ima ... Tek sad video da može da se skroluje (sajt ) i da imaju u ponudi baš Nato/Zulu narukvica ali u pravu je skydiver, na prvi pogled deluje da imaju niže cene u odnosu na konkurenciju ali sve to nadoknade kroz troškove slanja. Realno, ako je meni Eddie sa Timefactors naplatio nepune 2 funte za slanje nekoliko Nato narukvica ne vidim razlog zbog čega bi ovde troškovi koštali $15 odnosno skoro 10 GBP.
Koska23, ja da sam na tvom mestu ne bih se upuštao u tu kupovinu jer za te novce i ovde možeš da dobiješ prilično kvalitetan i lep kožni kaiš.
@sima hrabri
Simo, razlike između nato i zulu su zanemarljive ali ipak postoje. Prvo, zulu je napravljen od debljeg materijala pa bi samim tim trebalo da bude robustniji mada se meni u praksi pokazalo da kvalitetan nato može da izdrži dosta toga. Zatim, zulu je urađen smao sa jednim slojem tkanine dok nato na jednom delu ima dva sloja. I ovi metalni delovi (stao mozak) kod ova dva kaiša su drugačijeg oblika, kod nato su uglavnom oštrih ivica dok su kod zulu zaobljeni i deblji.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
^ hvala na objasnjenju, dragone! becim se vec dugo pokusavajuci da vidim neku razliku, ali bezuspesno.
jole777 kaže:
Shipping meni ne igra ulogu pošto bi slanje bilo na USA adresu, a kaiševi mi i ne trebaju pre nego što dobijem satove, tako da će sve stići u kompletu za 3 meseca... Na slikama zaista ne deluju nešto posebno, mada su mnogi komentari da su uživo mnogo bolji nego na slikama. Sa druge strane, naručujem Bond nato strap za Mako... $8 je ubedljivo najniža cena koju sam našao na netu, a kod nas ih ionako nema... Možda sam naivan, ali kolika razlika u kvalitetu može da bude kod nato strap-a od 8 i od 20 dolara? Pretpostavljam da kod nas ne bih našao ni kevlar style ili carbon fiber style narukvice, mada se oko njih još dvoumim.
A i vodim se logikom da kad već naručujem nato strap i plaćam shipping za njega, mogu u paket da ubacim i još par kožnih za po 6 ili 8 dolara... Čak i da budu loše neću crći za tu kintu... A uvek mogu naći mesto na nekom starijem satu...
Ma ne verujem da tu ima neka razlika u kvalitetu. Sve se to ionako radi u Kini, ako ne i na istom mestu...
@dragon, reče da si naručio par Nato narukvica, tj. da su ti poslali...kako si prošao sa carinom?
Koska23
Pa vidi, taj kaiš od $8 može da bude podjednakog kvaliteta ili čak i kvalitetniji od onog kaiša koji košta $20 ali daleko je veća verovatnoća da će proizvod koji košta više biti i kvalitetniji. Kod nato narukvica razlika u kvalitetu izrade, trajnosti i udobnosti može da bude ogromna a to ti pričam iz iskustva jer sam i imao i isprobao nekoliko tih narukvica. Na kraju sam se zadovoljio sa timefactors proizvodom koji je malo skuplji ali po meni vredi svaki dinar. Udobne su, odlično odrađene i kvalitetne. Sad planiram da uzmem od njih i Rhino tj. zulu kaiševe.
skydiver
Prošao sam loše. Platio sam troškove državi jer je vrednost pošiljke dobrano prešla onu cifru od 20€ koja se valjda ne oporezuje.
Sorry na off, ali moze li mi neko poslat link ili sa ovog foruma ili gdje se ima kupit taj Nato kaiš(svi pricaju o tom kaisu a ja ne znam ni kako izgleda!? )
Bookmarks sajtovi