Pozdrav!
Zastupnik za seiko u HR je Cordis i jedino je kod njih moguce iskoristiti garanciju sto ni pod razno ne preporucam!!!
U Cordisu sam kupio seiko snkf http://www.svetsatova.com/index.php?...1&catid=10
nakon par mjeseci mi se lagano zamaglilo staklo (tvornickom greskom je ostalo malo vlage u satu ) odnio sam im sat na reklamaciju i cekao dva tjedna! Da mi njihov urar obrise staklo i dehidrira sat, nakon sto sam ga dobio natrag nije vise bilo lagane maglice nego razno raznih fleka po staklu (naravno samo iznutra) i ne samo to nego je sat kasnio i kazaljka za sekunde je zapinjala po staklu! Tad sam vec poceo gubiti zivce i htio sam da mi netko drugi to slozi ali sam odustao i vratio im sat. Popravak je trajao novih dva tjedna! Da bi dobio 'popravljen sat' ( navodni urar je ocistio staklo nekom kemikalijom koja je uspjela unistiti brojcanik rastopiti fosfor i ostaviti fleke od istog ) uz izliku da to vise nije to kad se jednom otvara i da je to najbolje sto rolex replica kellot se da napraviti. Naravno da sam izgubio zivce i naravno dobio novi sat ali u svakom slucaju neugodno iskustvo s previse frustracija i izgubljena vremena !
Preporuka za seiko servis: www.marinovich.hr
Bookmarks sajtovi