1Likes
-
1
Post By Kranjcar
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 16
Seiko SNK807K2
Svidja mi se ovaj Seiko SNK807K2
Molio bih za vase cenjeno misljenje o ovom satu s obzirom da je jeftin,kakva je masina
Narukvicu bih narucio i metalnu uz njega
Hvala
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 16
Re: Seiko SNK807K2
Zar je moguce da niko nezna ili nece da mi kaze nesto o ovom Seiku sto sam nameracio da ga kupim
Hvala unapred
Poslednja ispravka: dragon (9.3.2011. u 21:23)
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 23
Kranjcar sat je Seiko sto znaci da mu je kvaliteta zadovoljavajuca za ulozeni novac.Mehanizam je standardni "workhorse" 7s26 automatic.Military lako citljivi dizajn,dobre kazaljke i 100m water resistant.
Pretpostavljam da ga se moze jeftinije nabaviti jer ima manje popularan promjer od 37mm tako da si to imaj na umu.Sve u svemu ok sat.
Poslednja ispravka: dragon (9.3.2011. u 21:23)
-
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 19
Odličan sat, ja imam SNK809... Za taj novac teško da može bilo šta bolje...
-
Prvo i osnovno, kada ljudi ne bi uletali u tuđe teme i postavljali pitanja koja temu skreću sa kursa možda bi i dobijali odgovore a drugo, pretraga na forumu postoji sa razlogom i ponekad je poželjno koristiti je!
O 7s26 mehanizmu je dosta toga rečeno a povremeno su se spominjali i ovi modeli iz Seiko kolekcije. Član Don Krstić je nedavno uzeo jedan model i njegova zapažanja po pitanju rada i kvaliteta sata možeš pročitati u sledećim porukama...
link 1
link 2
edit: preteče me Don Krle!
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 16
Juce ipak kupljen ovaj model Seika 809
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
-
Kome treba veći, može da uzme u razmatranje SNZG13. Ja sam ga poručio spolja, jer je ovde cena preterana.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi