Evo dokaza da Seiko koristi vanzemaljsku tehnologiju
<セイコー ブライツ>から、SF映画の金字塔『ス ター・ウォーズ』とのコラボレーシ ン ウオッチ全6モデルを数量限定発売!
Evo dokaza da Seiko koristi vanzemaljsku tehnologiju
<セイコー ブライツ>から、SF映画の金字塔『ス ター・ウォーズ』とのコラボレーシ ン ウオッチ全6モデルを数量限定発売!
Svaka ti čast što si našao ovo!
Pa da oduvek su mi bili vanzemaljni oni koji vole Seika Inace cela kolekcija mi se dopada, a sada videh i jedan model koji nije iz te kolekcije a takodje je prelep: メカニカル クロノグラフ ダイバーズ|コンセプト|ブライツ アナンタ|ブライツ|製品一覧|セ コーウオッチ株式会社
Prava poslastica za sve ljubitelje serijala
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Dobri su i ostali, ali R2D2 je VR´
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Uhhhh, videh cene
Sad kad malo razmislih, R2D2 mi i dalje izgleda kao nešto što je najviše u duhu ZVEZDANIH ratova. Ostali su obični Seiko satovi sa nalepnicama Star Wars. (Manje - više). Ni u ludilu ne bih dao onoliki novac osim u slučaju procene da bi ti satovi mogli vredeti nešto u budućnosti (ono, kao investicija).
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
i eto novih satova za ekipu serije "the big bang theory"...
Da, da Artu-ditu je stvarno Jikan Watch Blog: Seiko: The Star Wars Collection
Ima i na Engleskom, koliko videh na e bay, cena mu je oko 1500e....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi