9Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
re: Toyota sat
Zaintrigirao me je ovaj sat , ajde molim te fotkaj ili napisi koji su brojevi pozadi na poklopcu sata...Mislim da cemo tako lakse moci da ti pomognemo.
P.S dobro dosao na forum
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Re: Toyota sat
Druze nisam mnogo nasao o ovom satu. U sustini to je reklamni sat, koji po mom misljenju ne kosta previse. Nasao sam jedan citzen koji je radjen u saradnji sa toyotom ( ali nosi oznake citizena ) i on je oko 300 dolara. Konkretno za tvoj ne znam kolika je realna cena , pa necu preterano ni da lupam. Svake godine razni proizvodjaci satova izbacuju te kolekcije koje su posvecene nekom sportskom dogadjaju , i jako je tesko indetifikovati bas konkretan model. Verujem da ce se javiti neko ko ima bolji uvid u toyotine satove.
Poslednja ispravka: Serb (30.10.2012. u 15:41)
-
Takodje mislim da nije rec o previse skupom satu. sat je ovako dosta lep, i verovatno ima miyota mehanizam, koji je dosta dobar.
Pretpostavljam da je rec o Toyotinom reklamnom sata, koji je pritom dosta dobro uradjen.
-
Toyotu bih vozio al je nikad ne bih nosio
-
-
E jako slican sat tome , cak verujem da je isti kosta oko 300/350 dolara, ali konkretno tesanovicev nisam mogao da nadjem
-
Mislim da ovaj sto sam postavio kosto oko 500$, a onu toyotu nisam uspeo da pronadjem.
-
Verovatno nov ja sam gledao polovnjake , moja greska sto nisam napomenuo
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi