Ma uzivaj samo u njima...naletece neki koji ce ti reci zadrzi me vidis kako sam dobar
Nek si ti zadovoljan
Ma uzivaj samo u njima...naletece neki koji ce ti reci zadrzi me vidis kako sam dobar
Nek si ti zadovoljan
Cestitam Vladane na izboru. Po meni to su jedni od najkvalitetnijih satova na trzistu, bas pravi izbor sata za svaku priliku i svakodnevne aktivnosti. Nek te u zdravlju sluzi. Pozz
Cestitam Vladane,pravi sat si izabrao. Odnos cene i kvaliteta je 1 na prama 2,5 minimum... U zdravlju ga nosio!
Cekacemo review i slike.
Pozdrav.
Kupuješ ga u Minhenu, u radnji, znači uzimaš bez PDVa? Ako je tako daj kontakt radnje, i da li postoji neka procedura, naručivanja, rezervacije, plaćanja...
Kad stigne stižu čestitke :-P
Kontakt je sa Damasko sajta:
Ali ipak nemoj koristiti navedeni email, već sledeći: ev[at}babel-uebersetzen.deSchmuck & Schöne Zeit
Bernhard Kiefer
Wörthstr. 8
81667 München
Telephone: 089/4487040
Fax: 089/4488021
eMail: bk@goldundschmied.de
Internet: www.goldundschmied.de
Potrebno je samo da im potvrdiš emailom koji sat želiš i oni će ga poručiti od Damaska u slučaju da ga nemaju na stanju. Posle toga ostaje samo da čekaš. Plaćaš na licu mesta i popunjavaš Tax-Free formular i to je to. Imaš 3% popusta na keš.
Pozdrav.
Ja sam tipovao da ces onog Zenith-a sto si osacovao na aerodromu . Odlican satic, a cestitke - kad stigne .
@vladan hvala za info...pitao sam delimično i da ne bude da ne bude da posipam so na ranu, jer je bila neka promocija do pre par dana za Damasko http://forums.watchuseek.com/f8/dama...on-474729.html ali to je koliko sam razumeo ako se naručuje direktno od njih, ali bi tada na tih 10% popusta mora da platiš 10% carine i naš pdv i 300 čuda...tako da se ova tvoja varijanta više isplati.
Samo još da ti Nemci isporuče sat na vreme....držimo palčeve
Mjesec dana čekanja je,vjeruj mi, sitnica!
Ovo zaboravih da prokomentarišem...mislim da bi trebalo da skineš još negde oko 16%, sad ne znam da li postoje još neki troškovi samog povraćaja poreza. Ali bi računica trebalo da ide ovako 1163*19/119=185,69€ što je iznos poreza, ako je poreska stopa 19%, pa bi to trebali da ti vrate i cena sata ode ispod 1k€ 1163-185,69=977,31€ što mu izađe nekih 84% od 1163€. A sve se poklapa sa onim što se piše na netu da je, kada se uzima TaxFree u Nemačkoj, ušteda oko 16%. Dakle crva nije ni bilo...