Pridružujem se čestitkama. Sigurno je novogodišnji poklon od supruge. Svatila je da neće nista postići dok te drži u apstinenciji HA,HA... Dami je samo znati čime si je uspio ubjediti! Salu na stranu, jedva cekam da vidim kako tu stoji na ruci.
Pridružujem se čestitkama. Sigurno je novogodišnji poklon od supruge. Svatila je da neće nista postići dok te drži u apstinenciji HA,HA... Dami je samo znati čime si je uspio ubjediti! Salu na stranu, jedva cekam da vidim kako tu stoji na ruci.
Da da, porez u Nemackoj je 19%, a prilikom povracaja poreza postoje neki troskovi. Ne secam se koliko, ali mislim da se na kraju dobije negde oko 16,5%. ovo je slucaj kada vam na aerodrumu vrse povracaj novca.
Poslednja ispravka: tolarbo (18.12.2010. u 8:18)
U Minhenu ću biti 21.01. oko 15:30, još 7 dana, 12 sati i 24 minuta čekanja...ko će izdržati...
Pozdrav.
Ne brini i mi cekamo sa tobom
Hvala na podršci druže
Pozdrav.
Samo da se pohvalim da sam kupio svoj dugo očekivani Damasko DA47 Black i mogu da kažem da sam PREZADOVOLJAN!!!
Sat izgleda bolje nego što sam i očekivao, a očekivao sam puno. :o
Od kada sam se vratio sam puta nisam stigao da ga uslikam po danu i da napišem prve utiske, pa sam sada brzinski napravio dve fotografije da ne ostajem dužan.
Kompletan test i bolje fotografije, kada mi se malo saberu utisci i pripremim relevantne informacije.
Pozdrav.
Jesi li rešio da se pohvališ?
Ceo dan očekujem slike
Čestitam.Fenomenalno izgleda
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestitam
Baš jučer kontam kad je ono Vladan rekao da će otići po Damaska
Poslednja ispravka: Refresh (23.1.2011. u 21:40)
E Vlado, loše ti nešto ove slike, sve je mutno i ne vidi se taj Damasko kako treba... nič to ne valja. :p Moraću ja to uživo da pogledam, zajedno sa onim Milanovim Seikom.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jedva čekam da ga vidim, odličan sat.
Pozdrav
Bookmarks sajtovi