Cestitam
Cestitam
i ja cestitam
next year at this time I'll be a millionaire
Bas i ja razmisljam - rekao si 21.1. i bas sam hteo da pitam gde je Damasko ?
Vala - svaka cast! Znam koliko si ga hteo... Valjda ce sad onaj Temption malo da se odmori .
[OT]
BTW dragone - kad ce onaj tvoj tajanstveni Seiko koji isto ocekujemo u januaru?
[/OT]
No time to lose
Cestitke i od mene kolega Definitivno Damasko tebi najbolje stoji. I u pravu si bio za beli cifer, bas me interesuje kakva mu je luminacija, a verujem da je odlicna.. Hajde uzivaj i cekamo detaljan opis!
Pridružujem se čestitkama. Ma sigrno nisi pogriješio sa izborom Damaska, a i ta kombinacija bjelo-crnog je neobična i zanimljiva, jer bijelo zbog preglednog brojčanika dolazi do posebnog izražaja. Neka ti dugo služi
cestitke i od mene, gazda!
zaista vrlo interesantan, neobican sat...! odlicno izgleda, a u kvalitet sigurno ne treba sumnjati!
jole777 kaže:
Moram priznati da na slikama izgleda odlicno nazalost nisam nikad imao prilike da vidimi ni jedan Damasko sat tako da mogu samo da verujem u ono sto sam imao prilike da procitam o njima.
Nadam se da ce uskoro ulediti jedan test sa obiljem fotografija.
Cestitam.
E pa i od mene sve cestitke na satu i strpljenju.
Hvala ljudi još jednom, zaista sam prezadovoljan. Jedini problem je što uveče osvetli celu sobu pa žena ne može da spava :o
Inače danas prilikom izlaska iz automobila sam ga poprilično mlatnuo o sam ćošak vrata i epilog priče je.....
...
..
.
da sam oštetio vrata i da ću morati u servis
Naravno šalim se za vrata, a što se tiče Damaska ne brinite za njega
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi