Pa ti uvece ili stavi krpicu preko sata (ili sat u neku fioku) ili ono ekstremno - nemoj da spavas u istoj sobi gde i zena
Pa ti uvece ili stavi krpicu preko sata (ili sat u neku fioku) ili ono ekstremno - nemoj da spavas u istoj sobi gde i zena
evo i ja samo da cestiam, pravi izbor! od administratora nista manje nismo ni ocekivali
u zdravlju ga nosio
Cestitam,pravi sat su kupio i u zdravlju da ga nosis a beli cifer ga cini stvarno posebnim i jedinstvenim! Preglednost je verovatno ravna zidnom satu?
Ajde cekamo slike i opis...
Pozdrav
Vladane, koji ti je mehanizam zapao u satu? Kolko pročitah, imaju više izvora, pa u zavisnosti od toga od koga dobave mehanizme, u satu može da zapadne Top ili Elabore klasa mehanizma.
Iskreno nisam siguran a ne otvara mi se sat samo zbog toga. To sam i ja nedavno saznao i malo se razočarao jer nisam znao da "šaraju" sa mehanizmima. Pretpostavljam da nisu uspeli od ETA-e da dobiju traženu količinu Top grade mehanizama pa su išli po principu "daj šta daš".
U svakom slučaju zadovoljan sam tačnošću, ne skidam ga sa ruke a trenutno je +29s za 16 dana.
Pozdrav.
Cestitke i od mene, mocan sat. Ubedljiv i cist dizajn, nemacka skola. Die beste.
Kao prvo izvinjenje sto jos uvek ne napisah review, ali da znate da sam se naostrio da to uradim za vreme odmora (ove nedelje) a sam review ce biti veliko iznenadjenje.
Inace pisem ovo samo kako bih pohvalio tacnost sata za prethodni period od 59 dana konstantnog nosenja.
Za 59 dana odstupanje je +47s ili +0.79 s/dan!!!
Drugim recima prezadovoljan sam, kao da nosim kvarcni sat
Stvarno je dobar...........posebno za "grobare"!
Hehe, a ja zvezdas... Nikad ne razmisljam na taj nacin, a i inace nisam veliki obozavalac fudbala, vise volim da gledam tenis.
Bookmarks sajtovi