....jaoooojJ jbt, užas, znači užas.
Na kraju krajeva i tom nesrećniku bi morali sigurno nadoknaditi štetu (grešku) , ali zbog savesti i nije ti loš plan. Dok ne stigne sat, nema ovaj nazad !!!!!!
....jaoooojJ jbt, užas, znači užas.
Na kraju krajeva i tom nesrećniku bi morali sigurno nadoknaditi štetu (grešku) , ali zbog savesti i nije ti loš plan. Dok ne stigne sat, nema ovaj nazad !!!!!!
Zar sat koji je stigao kod prijateljice nije sa papirima i sa racunom? Zar prijateljica nije videla na cije je ime?
oni odprilike imaju toliko satova na reparaciji da vise ne znaju koji je ciji... sala naravno, ali da nije razocaravajuce, ite kako jeste...
Poslednja ispravka: 23jewels (31.7.2012. u 21:49)
Da, stigao je kod nje sa sve kutijom u celofanu (onako kako stiže nov sat) što me navodi da me možda i lažu da je sat sa servisa. Moguće da su poslali nov greškom pa se sada vade, kao jadan čovek takođe čeka na sat... Inače na računu ne piše ime samo njihovi podaci, cena i opis sata.
Ma kako god, nek prvo reše moj problem pa ću im pomoći da reše svoj i gotovo, uopšte me ne zanimaju!
Au, kako bi ja poludeo.
Da, to mi je prvo palo na pamet, da lazu da je sat sa servisa. Uostalom, to nije tvoj problem, svakako bi tom drugom morali da nadoknade sat. Ne smem da ti kazem sta bih ja uradio, ali mislim da to misljenje deli vecina foruma Nisu ni moji zivci besplatni...
Ma da bre !!!! Ma drndao bi ih iz sve snage, majke mi ! A što kažeš, skoro pa ne moguće da u dokumentaciji koja je poslata uz sat, ne postoji ime vlasnika kome se servis radio. Znači, to je prosto ne moguće.
Evo vec treci put pisem poruku ispocetka (ebeni adsl i ebeni telekom, sreca pa pozajmih modem, s njima cu se sutra pozabaviti!).
Tim debilima sto su uspeli da pomesaju pakete nemoj ni vracati sat, cak im trazi da ti posalju 1 sat gratis jer si trpeo njihovu zajebanciju i napomeni ko si i sta si i koji forum drzis, s tim papucharima iz inostranstva ne moze drugacije, nista dok ne pokazes zube.
Ako hoce, hoce, ako nece, dovidjenja
Stvarno ne verujem sta se desava, kakav propust, zapravo nekoliko njih. Bas mi je zao sto je tako ispalo, ostaje ti da insistiras na tome da ti sada izadju u susret i da ti samo zamene za dc66 i da se uvuku u misiju rupu. Obavezno insistiraj da razgovaras sa GM-om i nemoj razgovarati ni sa kim drugim, podrazumeva se da ces tu da pomenes i naglasis sve vezano za ovaj sajt, kao i da cu se ja kao i mnogi drugi ovde kasnije pre odliciti za Sinn nego li za ovog ne ozbiljnog proizvodjaca. Treba da napomenes i da si u kontaktu sa adminima WUS-a i da to ima daleko vece i obimnije posledice, ako se nadaju da je to samo neki sajt sa Balkana. Sve u svemu imam neki osecaj da ce se sve dobro zavrsiti i da trebas biti samo istrajan, jer znas kako kazu: "Pesimisti su ljudi koji u svakoj prilici vide neki problem, dok su optimisti oni koji u svakom problemu vide neku priliku".
Srecno!!!
Ajmo malo da spustimo loptu na zemlju - Vladan pravno gledano nije vlasnik toga sata posto ga nije platio, bez obzira na Damaskovu gresku. Ne verujem da on ili njegova prijateljica mogu da imaju neke probleme zbog toga ali ne bi bilo lose malo se raspitati. Mislim da bi sa njihove strane bilo fer da ponude da ga otkupi (to je ionako sad polovan sat ) po nekoj simbolicnoj ceni u zamenu za sat koji je vec na servisu. Jesu li oni uopste ponudili da plate postarinu? Verovatno im nije trebalo slati mailove ali sad je kasno.
Bookmarks sajtovi