Pod cijenu da me banuju sa foruma ja cu napisati svoje misljenje, zalosti me kako vecina vas razmislja:
Kao sto sam i mislio, doslo je do greske i poslali su ti pogresan sat KOJI NIJE TVOJ. Razmisli malo, spusti i ti loptu, ljudi se prepoznaju na iskusenjima.
Zar je stvarno bitno sto, kako i zasto je do greske doslo? Priznali su pogresku, traze TUDJI/SVOJ sat nazad i sad ih treba ucijenjivati za drugi sat/model uz doplatu jer ti tvoj odjednom vise ne odgovara? Pa zasto si ga onda slao u ovlasteni servis ako ne da SVOJ sat dobijes nazad u mint stanju sa garancijom? Zar ti je ovaj drugi toliko zavrtio glavom?!
Ako ti se svidjaju njihovi kronografi podsjeti ih na ovu neugodnost i trazi popust pri IDUCOJ kupovini. Siguran sam tu nece biti problema. Pri ovakvim stvarima obicno se daruje remen ili produljena garancija, popusti, a ne novi satovi.
Ne sumnjam da bi "pregovorima" mogao doci do DC56 ili DC66, ali razmisli kojim nacinom si dosada kupovao satove (trazio, stedio, birao i ocekivao), a kako sada zelis doci do njega.
Toliko od mene.
Bookmarks sajtovi