Ne znam za vas ali meni se oba svidjaju, mada malo vise onaj narandzasti
Svaka im cast, jednostavno ne prestaju sa inovacijama
Ne znam za vas ali meni se oba svidjaju, mada malo vise onaj narandzasti
Svaka im cast, jednostavno ne prestaju sa inovacijama
Damasko je stvarno posebna manufaktura. Dosta mi je da vidim vlasnika i njegove principe da znam da su im satovi VRH.
PS. Zeleni mi se ne svidja dok je narancasti jako dobar.
Novi modeli DA34/35. Umesto brojki indeksi...
Meni su ipak, nekako stari modeli lepši. Barem ovako na slikama.
Što se novih DA34/DA35 modela tiče, moram reći da mi se ne dopadaju ni najmanje. Verovatno prvi Damasko koji mi uopšte nije privukao pažnju, deluju mi nekako nedovršeno i zbrzano dizajnirano. Damasko DA36/37 možda jeste najjeftiniji i najosnovniji ali je ipak jedan od njihovih najlepših modela i tako treba i da ostane.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Oni mi jesu najinteresantniji, pošteno, e sad ovo: u neko skorije vreme; je relativna stvar, nekako se uvek ispreči nešto za šta je "vreme" preče
A ni meni se inače nikako ne sviđaju ovi novi modeli, ko da su ih ubacili samo kako bi poskupeli DA36/37
Ceramic bearings in the rotor and other features: 3000€
-With silicon balance spring and escapement, titanium case with Daminox curing,
Ceramic bearings in the rotor and other features: 3800€
Smišljam novi potpis...
Gospodin Damasko i gospodja Damasko jesu odlicni inzenjeri, ali sada se pokazuje da su sve losiji dizajneri. Od ovih novih modela mi se apsolutno nista ne dopada, nadam da spadam u onaj manji deo populacije kojima se ovi novi modeli ne dopadaju. U suprotnom se bojim da ce losim, neatraktivnim i nedovrsenim dizajnom da upropaste sve one prednosti koje ovaj mali proizvodjac poseduje. A to je izuzetan kvalitet kucista, sjajna kontrola kvaliteta, odlicno ustelovani mehanizmi, primena novih tehnoligija i td. I kao sto rece Dragon, mislim da je DA36 ubedljivo najlepsi njihov model.
Ja bih voleo taj sat da vidim ovako... možda snimci ne mogu da pruže dovoljno.
Spartanski stil je ok, samo su grafički senzibilitet negde ispustili. Sve je bold, gužva na terenu, dupla minutna skala iste jačine mu ne treba kad ionako nema centralne sekundare... Možda naprave neku podvarijantu, pa to sve malo srede.
Bookmarks sajtovi