Moram se i ja pridružiti klubu ljubitelja DA 36....
Moram se i ja pridružiti klubu ljubitelja DA 36....
I ja se pridruzujem klubu ljubiteja DA36. Ubedljivo najlepsi Damasko.
Još par fotki:
Eksperimentisu sa dizajnom ali nazalost bez nekih rezultata. Ja se slazem sa tolarbom da su stari modeli bili mnogo lepsi i iskreno se nadam da ce ovi proizvodi ipak naci put do veceg broja korisnika kako bi ova zaista inovativna firma opstala na trzistu. Na svu srecu najveca promena su ciferi i ta se greska ipak manje placa u odnosu na pogresan oblik ili velicinu kucista koje zahteva dosta ozbiljnije/skuplje zahvate u procesu proizvodnje.
Uh al' ih nacrniste...pravo da vam kažem što ga više gledam to mi se više sviđa. Ipak mislim da bi morao da ga vidim uživo pa da donesem pravi sud. Mnogo zavisi od fotki, mislim da bi pre svega trebali da promene fotografa. Na prvi pogled mi se oni DA34/35 nisu ništa svideli, kada sam video live fotke, nekako mi se čini i ne tako strašno:
Ljudi pokušavaju da izgrade neki svoj stil, da kada vidiš svoj sat ne pomešaš ga ni sa jednim. Možda neće niko da ga prepozna, ali neće ni da ga pomeša sa nekim Rolexom, Brajom i sl.
Ja se slazem da treba da izgrade svoj stil i da treba da razlikuju od drugih, a slazem se i da taj sat na toj fotografiji izgleda mnogo bolje nego na njihovom sajtu. Nazalost ipak mislim da su stari modeli dosta lepsi.
Samo da se i ja konacno zapljunem kao novi ponosni vlasnik DA36...Posle prvih nedelju dana, sat mi je sve lepsi i lepsi
Bookmarks sajtovi