Da li neko zna nesto vise o ovom brendu i koje mehanizme ugradju?
Da li neko zna nesto vise o ovom brendu i koje mehanizme ugradju?
Skoro sam gledao jedan njihov model Olympos H-01 45mm.
Uglavnom rade satove prečnika 50mm, ovaj je jeadan od redjih sa 45mm. Mehanizam kod ovog modela je automatik myota 8215, mada je većina modela sa kvarcnim mehanizmom. Staklo je mineralno ojačano, a krunica je obavezno na levoj strani. Deluju poprilično robusno, a zavrsna obrada deluje poprlično dobro.
Inače sam brend je poprilično mlad, datiraju iz 2008. godine. A po rečima njihovog distributera "već su se dokazali".
Čini mi se da im je cena malo jaka!
Kao sto je @MisterNo rekao, radi se o vrlo mladoj firmi. Imaju kucista samo u velicini 45mm i 50mm, sa prilicno dobrom zavrsnom obradom. Ako se uzme u obzir cenovni rang. Drugaj je kupio skoro jedan model od 50mm i deluje prilicno robusno. Dizajn prilicno podseca na U-boat, pa ko voli takve satove ovo je mnogo povoljnija varijanta. Mehanizmi su uglavnom miyota i ronda koliko sam ja video. Cene su od 200 do 400e. E sada da li je mnogo ili ne, to prosudite sami. U tom cenovnom rangu je ogromna konkurencija i sigurno ima svasta jos da se nadje.
Dopadljivi su satovi samo malo skupi, mislim da koštaju 350€. Ako izvedeš neki dodatni popust, što da ne, kupi ga!
Nešto ne bih rekao da ova firma ima puno veze sa Njemačkom osim što na satovima piše Germany(bez "made in")!
Firma im se nalazi u Holandiji,koriste japanske mehanizme,kućište ko zna ko pravi, al' oni ipak kažu da se sat proizvodi u Germaniji!!!
Dalibore od tebe uvek nesto novo da naucim. Moracu dobro da pogledam ponovo sat kod druga. Ali ako je ovo tacno, onda ne preostaje nista drugo nego da je proizvodja u Kini. Kako to obicno biva u tim slucajevima. Mada to ne znaci da je automatski i los kvalitet. Kuciste stvarno deluje robusno, ali vreme ce pokaziti koliko koliko je i kvalitetno.
Ne kažem da su loši ali ako su oni Nijemci onda sam i ja!!!
Eh sada bi se nasalio, ali nije za forum
ps Potpuno si u pravu, nemaju oni veze sa Nemackom!
Ništa posebno
Poslednja ispravka: dragon (9.6.2011. u 16:24) Razlog: uklonjen mrtav link
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bookmarks sajtovi